Sport

NIZ REZULTATA IZ SPLITA

Anja Vulin "okitila" se na Regionalnom prvenstvu

U subotu 29. i nedjelju 30. lipnja u Splitu je održano Regionalno prvenstvo Hrvatske za Regiju 1 u kategorijama mlađi kadeti, kadeti, mlađi juniori, juniori i seniori.

 U Splitu je održano Regionalno prvenstvo Hrvatske za Regiju 1 u kategorijama mlađi kadeti, kadeti, mlađi juniori, juniori i seniori. Plivači PK Zadra na natjecanju su ostvarili zapažene rezultate u svim kategorijama.

Anja Vulin je u disciplini 200m leđno doplivala do viceprvakinje Regije u seniorskoj i juniorskoj kategoriji, a u mlađe juniorskoj kategoriji je postala prvakinja regije. U istoj disciplini treća mlađa juniorka bila je Mia Klasić, a u mlađe kadetskoj kategoriji u ovoj disciplini srebrna je bila Katarina Kozulić. Viceprvakinja regije u utrci 400m mješovito u kategoriji kadeti postala je Lucija Klasić. Jako lijep rezultat ostvarile su kadetkinje osvajanjem bronce u štafeti 4 × 100m slobodno u sastavu: Lucija Klasić, Nora Stipanov, Marcela Lovrović i Dina Volarević. Isti sastav štafete osvojio je i 4. mjesto u disciplini 4 x 100m mješovito. Treće mjesto osvojila je muška kadetska štafeta 4 x 100m mješovito u sastavu: Mihovil Kozulić, Jakov Čerina, Erik Perović i Rafael Utković.

Od vrijednih rezultata mogu se spomenuti: Lucija Klasić s 4. mjestom u disciplini 200m slobodno i 50m slobodno te 5. mjestom u disciplinama 100m slobodno i 100m leptir, Lovre Dellavia s 4. mjestom u disciplini 50m prsno te 5. mjestom u disciplini 200m prsno, Mihovil Kozulić s 4. mjestom u disciplini 100m leptir, Erik Perović sa 5. mjestom u disciplini 100m leptir, Katarina Kozulić s 4. mjestom u disciplini 100m leđno i 50m leđno i Dina Volarević s 5. mjestom u disciplini 50m slobodno. Štafeta 4 × 100m mješovito mix u sastavu: Anja Vulin, Toni Perović, Ivan Klanac i Mia Klasić osvojili su broncu, dok su kadeti u istoj disciplini osvojili 5. mjesto u sastavu: Mihovil Kozulić, Rafael Utković, Lucija Klasić i Dina Volarević.

Na natjecanju su nastupili: Ivan Klanac, Toni Perović, Jakov Čerina, Lovre Babić, Mihovil Kozulić, Niko Škarpona, Rafael Utković, Tibor Harapin, Adrian Šaponja, David Radeka, Erik Perović, Lovre Dellavia, Petar Jukić, Ivan Puhalović, Anja Vulin, Mia Klasić, Dina Volarević, Lucija Klasić, Dunja Krpina, Emanuela Gulan, Gabriela Gulan, Karla Sorić, Mara Šestan, Marcela Lovrović, Nora Stipanov, Antea Grgin, Katarina Kozulić, Nera Jurjević, Bernarda Petešić, Matea Grbin i Zara Medanić; pod vodstvom trenera: Josipa Nekić, prof., Željko Olujić, bacc., Ivan Karavida, prof. i Danijela Kurtin, prof.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA