Zadar

ZASTOJ U KRLEŽINOJ

Autobus nije mogao proći zbog parkiranog automobila

Iako se naoko radi "samo" o uzurpiranju prolaska pješacima, problem je bio kada je naišao Liburnijin autobus, a s druge strane je bio također parkiran automobil.

Način na koji je vozač automobila jučer oko 18 sati (nepropisno) parkirao automobil na nogostupu u Ulici Miroslava Krleže razbjesnio je vozače koji su u to vrijeme krenuli ovom ulicom, jer su zbog njega morali 15 minuta stajati u koloni dok se situacija nije razriješila.

Iako se naoko radi "samo" o uzurpiranju prolaska pješacima, problem je bio kada je naišao Liburnijin autobus, a s druge strane je bio također parkiran automobil. Autobus nije mogao ni nazad ni naprijed, s njime i nervozni vozači automobila, a situacija se razriješila tek kada su stigli vlasnici dvaju uredno parkiranih automobila s druge strane te izlaskom oslobodili dovoljno mjesta za manevar autobusa i prolazak, što je vidljivo iz poslanog nam videa.

- I tako ova kolona od kojih 20-ak auta je prošla, a sve će se reprizirati kada naiđe novi autobus, kaže čitatelj, koji traži od policije da sankcionira prekršitelje.


View on YouTube

PRIKAŽI KOMENTARE (6)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA