Zadar

AKCIJA CIJEPLJENJA SE NASTAVLJA

Beroš o slavlju navijača: greška je to u koracima

Ministar zdravstva Vili Beroš danas je došao na akciju cijepljenja na koju su pozvani navijači KK Zadar kako bi oprali grijeh svog ponašanja od prije 8 dana kada su nahrupili u dvoranu i slavili osvajanja titule prvaka Hrvatske

Ministar zdravstva Vili Beroš danas je došao na akciju cijepljenja na koju su pozvani navijači KK Zadar kako bi "oprali grijeh" svog ponašanja od prije 8 dana kada su nahrlili u dvoranu a poslije slavili osvajanja titule prvaka Hrvatske. Beroš je na Viškinju to danas nazvao greškom u koracima, malom nesmotrenošću te je cijepio odgovornu osobu, direktora Željka Žilaveca.

Prije tog mu je direktor KK Zadra uručio majicu s oznakama kluba.

Žilevec je najavio kako je ovo početak priprema navijača za novu sezonu te će akcija pod nazivom Cijepi se Zadre molim te, odvijati i idući tjedan.

Ministra je cijepio i  pojedine novinare, a koliko je navijača i građana iskoristilo priliku da ih ministar cijepi, saznat ćemo kad dođu službene brojke.

Ministar zdravstva Vili Beroš cijepio je prolaznike,  a čak je cijepio direktora kluba Željka Žilavca i službenog fotografa Šimu Zelića. objavili su iz Kluba.

- Pozivam svih da se cijepe. Kontaktirali smo navijačku skupnu Tornado i baner koji je vani, njihova je zamisao. Apelirao bih i na Tornado da budu odgovorni i dođu. To je navijačka skupina koja nas podržava, ali KK Zadar ima veliku dvoranu i puno ljudi stane unutra tako da ova poruka ide svim navijačima i ljubiteljima kluba kao i svim građanima Zadarske županije" poručio je Žilavec.

PRIKAŽI KOMENTARE (8)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA