Sport

U 17 SATI NA VIŠNJIKU

Besplatan seminar iz sportske psihologije - dobre teme

Danas će se u 17 sati održati besplatan seminar na kojeg su pozvati apsolutno svi i nikakve prijave nisu potrebne

Danas će se u 17 sati održati besplatan seminar na kojeg su pozvati apsolutno svi i nikakve prijave nisu potrebne. Teme su izuzetno važne i aktualne, a seminar neće trajati dugo, s obzirom da je cilj predavača biti kratak i dati što više informacija našim sugrađanima. Naime, Magistirca nutricionizma Ivana Maršan Jukić imat će dvije teme, a govorit će o „yo-yo efektu" te o prehrani kod djece.

-Istraživanje govore zastrašujuće rezultate o broju pretile djece u Hrvatskoj. Čak 33% dječaka i 20% djevojčica u dobi od jedanaest godina je pretilo ili ima prekomjernu tjelesnu težinu - objasnila je Ivana Maršan Jukić.

A temu „Faktori rizika i prevencija srčanog i moždanog udara" prezentirat će Ante Tolić, dr. Med., specijalist neurologije.
-U zapadnom svijetu takve bolesti su u porastu, a i smrtnost je izuzeto visoka. Razlog? Prije svega prehrana i stil života.
Magistar kineziologije i poznati trener Jure Šango govorit će o važnosti bavljenja sportom kod djece, a magistar psihologije i sportski psiholog Toni Gauta prezentirat će izuzetno važnu temu za svakog roditelja kojemu je dijete sportaš.

Naziv teme je „Percepcija roditeljske ukljucenosti u sport kod mladih sportaša, odnosno kako mladi sportaši percipiraju roditeljsku uključenost (roditeljski pritisak i podršku) „.

Uz spomenute teme, organizator seminara i dugogodišnji fitness instruktor i osnivač „Zadarskog ludila" Viktor Bogut će govoriti o vježbanju nakon trudnoće te o „povratku" treningu nakon dugogodišnjih pauza.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA