Biznis

COOKINGTOUR@ZADAR

Besplatni programi za kuhara, slastičara i barmena

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar je u suradnji s partnerima (Područni ured HZZ-a i Punta Skala d.o.o.) pokrenula EU projekt CookingTour@Zadar u sklopu kojega poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave za besplatno pohađanje programa usavršavanja/osposobljavanja.

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar je u suradnji s partnerima (Područni ured HZZ-a i Punta Skala d.o.o.) pokrenula EU projekt CookingTour@Zadar u sklopu kojega poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave za besplatno pohađanje programa usavršavanja/osposobljavanja za jedno od 5 inovativnih turističkih zanimanja: Kuhar specijalist dijetoterapije, Kuhar spec. mediteranske prehrane, Kuhar spec. Halal prehrane, Art deco slastičar i Barmen. Pohađanje programa počinje 01.listopada 2019.g.

Polaznici moraju zadovoljavati sljedeće kriterije:

1. Biti mlađi od 25 g. ili stariji od 54 g.
2. Evidentirani na HZZ-u, Područni ured Zadar kao nezaposlene osobe u trenutku prijave za pohađanje programa. (Ako osoba nije u evidenciji HZZ-a dovoljna je izjava osobe da nije redoviti student ili učenik, nema posao, raspoloživa je za posao i aktivno ga traži)
3. Potrebna prethodno ostvarena stručna sprema (Završena srednja škola Sektora turizma i ugostiteljstva - zanimanje Kuhar ili Hotelijersko-turistički tehničar ili Turističko-hotelijerski komercijalist osim u slučaju programa Barmena, gdje je dovoljno završena osnovna škola i programa Slastičar gdje je potrebno završeno zanimanje Slastičar)

Nezaposlene osobe s invaliditetom svih dobnih struktura se također mogu prijaviti za pohađanje programa!

Projektni tim Hotelijersko turističke i ugostiteljske škole Zadar poziva sve nezaposlene osobe da se uključe u informativne radionice koje su preduvjet pohađanja programa na mail adresu [email protected]. Za dodatne informacije posjetite našu web stranicu projekta: https://edu.cooking-tour.eu/

- Radujemo se zajedničkom radu, te mogućnosti da po završetku programa ojačate svoje mogućnosti zapošljavanja na tržištu rada!, ističu iz zadarske škole.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA