Zadar

KOMUNALNI REDARI SPREMAJU RJEŠENJE O UKLANJANJU

Betoniranje zelene površine bez odobrenja gradske uprave

Građani su krajem prošlog tjedna upozorili na slučaj betoniranja zelene površine na Bulevaru koji će, prema informacijama nadležnih iz gradske uprave, završiti rješenjem u uklanjanju betonske površine.

Građani su krajem prošlog tjedna upozorili na slučaj betoniranja zelene površine na Bulevaru koji će, prema informacijama nadležnih iz gradske uprave, završiti rješenjem u uklanjanju betonirane terase.

Komunalni redari su za tu interevenciju u prostoru dobili prijavu građana  te su u više navrata izlazili na teren.
Vlasnik ugostiteljskog objekta istodobno je podnio zahtjev Odjelu za gospodarenje imovinom za proširenje terase.

-  Mi nismo izdali odobrenje na zahtjev koji je podnesen prije tri dana, kazao nam je pročelnik Tomislav Korona dodajući kako u toj proceduri komunalni redari izlaze na teren da bi vidjeli postoje li uvjete. Ipak se radi o zelenoj površini.
Stanje je evidentirano i zapisnikom kojeg su sastavili komunalni redari. Oni još čekaju povratnu informaciju Odjela za gospodaranje prije rješenja o uklanjanju betonskih ploča za koje ne postoji odobrenje a još službeno nije ni odbijen.
Da bi redari, kao gradska služba ispisala rješenje o ukljanjanju, još uvijek čekaju dokumentacija o dosadašenjem zakupu javne površine koja je u Odjelu za gospodaranje gradskom imovinom, rečeno je jutros u susjednom Odjelu za komunalne poslove.

PRIKAŽI KOMENTARE (10)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA