Zabava

POZIV IZ TURISTIČKE ZAJEDNICE

Bibinjski Advent s programom na Trgu Franje Tuđmana

Djed Božićnjak prvi put stiže na Advent u Bibinjama! Iz Turističke zajednice Bibinja najavljuju adventsko razdoblje koje će ove godine biti posebno za sve stanovnike i posjetitelje Bibinja.

Iz Turističke zajednice Bibinja najavljuju adventsko razdoblje koje će ove godine biti posebno za sve stanovnike i posjetitelje Bibinja. Posjetitelj koji prvi put stiže u ovom mjesto na obali je i sam poseban - Djed Božićnjak!

Čarolija Božića u Bibinjama svake je godine sve ljepša, a 2021. zasjat će u punom sjaju, s bogatom ponudom proizvoda, usluga, ali i programa namijenjenih svim uzrastima. Novo je to ruho najljepšeg razdoblja u godini u našem mjestu.

Velika božićna jelka već krasi bibinjski glavni trg i poziva na okupljanje u dobroj atmosferi. Povedite baku i djeda, majku i tatu, unuke i prijatelje da s vama uživaju na otvorenom prostoru dok  kušate izvrsne gastro specijalitete, grijete ruke šalicom kuhanog vina ili pak pjevate i plešete uz glazbu koju će vam tijekom prosinca svirati brojni glazbenici.

Bibinje predstavlja svoje novo adventsko izdanje otvorenjem 4. prosinca uz veliki koncert poznatog  glazbenika Harija Rončevića.

Koncerti se nastavljaju subotama pa ćete tako moći uživati u stihovima bendova Kuzma i Shaka Zulu te Pravila igre, dok će ostalim danima nastupati DJ-evi Mate Kokić, Davor Valčić i DJ Angelo.

Jutarnji program namijenjen je djeci koja se najviše raduju Božiću pa će tako oni uživati u različitim  radionicama, animacijskim zabavama, darivanju Sv. Luce, ali i dolasku Djeda Božićnjaka!

Tjedan dana prije Božića svu djecu razveselit će Djed Božićnjak koji sa sobom nosi posebna  iznenađenja.... Smije vam otkriti samo jedno - svako dijete moći će zagrliti najdražem djedicu i  fotografirati se s njim, prišapnuti mu svoje želje pa tko zna.... možda za Božić pod borom ugledaju  baš ono što su htjeli!

Dođite u Bibinje i provedite se tijekom jutarnjih, popodnevnih i večernjih programa. Čekaju vas i adventske kućice s ponudom zimskih specijaliteta jer je najbolja zabava gdje ima hrane i pića.

Jedini uvjet za posjetu Adventu u Bibinjama jest da sa sobom ponesete brdo dobre volje. A ako se nekom i dogodi da mu je mrki dan, na adventu kod nas će ubrzo dobiti osmijeh na licu.

Cijeli kalendar događanja možete pogledati i na web stranici www.visitbibinje.com
ORGANIZATORI: Općina Bibinje, Turistička zajednica općine Bibinje, Bibinjac d.o.o.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA