Zabava

U RAZGOVORU SA SILVIJOM JURIN

Bivši Top Gearovac otkrio lokaciju: Pogodi tko se vratio u Zadar!

Četiri godine otkako je sa svojim The Grand Tourom snimao epizodu u okolici Zadra, Jeremy Clarkson objavio je na svom Instagramu fotografiju plavetnila i zalaska sunca, ne navodeći lokaciju na kojoj je snimljena.

Četiri godine otkako je sa svojim "Grand Tourom" snimao epizodu u okolici Zadra, popularni voditelj automobilističkog TV programa Jeremy Clarkson objavio je na svom Instagramu fotografiju plavetnila i zalaska sunca, ne navodeći lokaciju na kojoj je snimljena.

Dok je fanovi pogađaju, ali ne dobivaju odgovore, poznati Britanac svoju je lokaciju otkrio u poruci „Guess who`s back in Zadar? (Pogodi tko se vratio u Zadar)" koju je uputio novinarki i manekenki Silviji Jurin. Svojom glumom u jednoj epizodi serijala Jurin je oduševila fanove, a očito je ostavila i snažan utisak na bivšeg "Top Gearovca" koji joj je rekao kako ga na zadarsko područje ovaj put nije doveo posao, već odmor kojeg provodi na jedrilici.

Kada su se u nedjelju čuli, bio je u Salima gdje je pronašao "secret bay" (tajni zaljev). No kako je ipak samo u prolazu, nažalost teško da će se uspjeti i sastati.

- Iznenađena sam i sretna što se javio i u meni prepoznao prijateljicu iz Zadra. Rekla sam mu da sam tu ako mu treba bilo kakva pomoć i informacija, rekla nam je kratko Jurin koja je nakon ugodne poslovne suradnje preuzela ulogu i promotorice zadarskog turizma.

 

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA