Zadar

SEZONA KRAĐA

Bogat vikend za lopove: skuter, računala, novac, oprema...

S nedjelje na ponedjeljak ulici Admirala Jakova Šubića od Cezana u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio skuter/moped u vlasništvu 48-godišnjaka

S nedjelje na ponedjeljak u Varaždinskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 57-godišnjaka, odakle je otuđio novac, a od subote do ponedjeljka na Trgu kneza Višeslava u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije trgovačkog društva, odakle je otuđio monitor i tipkovnicu računala.

U nedjelju poslijepodne u ulici Marka Marulića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo/kamper u vlasništvu 53-godišnjeg državljanina Njemačke, odakle je otuđio novac kameru, uređaj za navigaciju i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Dva kampera bila su meta lopova i u Mandrama, iz kojih je nepoznati počinitelj otuđio televizor, glačalo i drugu opremu.

S nedjelje na ponedjeljak ulici Admirala Jakova Šubića od Cezana u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio skuter/moped u vlasništvu 48-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je 19. ožujka iz trgovine trgovačkog društva u ulici bana Josipa Jelačića u Zadru, otuđila dva parfema vrijednosti preko tisuću kuna. Protiv 22-godišnjakinje je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA