Sport

ZADAR DOMAĆIN

Boksačkom kampu na Višnjiku pridružuju se i Makedonci

Treninzi u sklopu boksačkog kampa održavat će se dva puta dnevno od utorka do subote u bk Rebel na Višnjiku, dok će se javni sparinzi održavati u nedjelju u jutarnjim satima

Boksački klub „ARES" Zadar organizira prvi boksački kamp za mlađe kadete i kadete koji će se održati u Zadru od 10. do 15. prosinca i na kojem će nastupiti mladi hrvatski boksači iz kluba, boksači iz Pule i boksači iz Sjeverne Makedonije.

Treninzi u sklopu boksačkog kampa održavat će se dva puta dnevno od utorka do subote u bk Rebel na Višnjiku, dok će se javni sparinzi održavati u nedjelju u jutarnjim satima. Sparinzi će biti otvoreni za javnost i njima će moći prisustvovati svi građani, zaljubljenici u sport i boks, te svojim prisustvom uveličati još jedan značajni sportski događaj u našem gradu.

Sjevernu Makedoniju će predstavljati pet kluba iz pet različitih makedonskih gradova, Kumanova, Štipa, Prilepa, Ohrida i Skopja.

Cilj kampa je steći međunarodno iskustvo kroz sparinge i treninge, kako bismo na jedan pravilan sportski način međusobnim razmjenjivanjem sportskog znanja stekli nove vještine u boksu. Takav pristup sportu uvelike je značajan za budući razvoj mladih sportaša.
Sljedeće će se godine sličan kamp održati i u Sjevernoj Makedoniji.

Sponzori događanja su apartmani Zara, caffe bar Pandora i restoran Roko.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA