Zabava

EMOTIVNA POSVETA

Boris Rogoznica bi svojoj Doris rastvorio more

Kako izgleda kad Boris za ljubav rastvara more, pogledajte u video spotu Goran Raguž Goxa

Vjeran sebi i svom prepoznatljivom izričaju, Boris Rogoznica predstavlja nikad emotivnije stihove i pjesmu Rastvorio bi more. Često ističući kako je upravo ljubav njegov pokretač i nepresušan izvor inspiracije, Boris je ovoga puta otišao korak dalje, posvetivši novu pjesmu supruzi Doris Pinčić.

- Pjesmu posvećujem svojoj supruzi za naših zajedničkih pet godina braka. Kao glazbeniku najlakše mi je izraziti se pjesmom, pa neka ova pjesma kaže sve. Također, pjesmu poklanjam i svima onima, koji se pronađu u njoj, poručio je ovom prigodom.

Za odličnu energiju pjesme, pozitivne vibracije i lepršavu melodiju, ponovno je zaslužan sam Boris, koji kao i slučaju prethodnih izuzetno uspješnih singlova Neponovljiva, Paralelni svemiri i Sve bi bilo mnogo bolje, potpisuje glazbu i tekst, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Miroslav Lesić Lesique.

Kako izgleda kad Boris za ljubav rastvara more, pogledajte u video spotu Goran Raguž Goxa, koji obiluje predivnim kadrovima ovjekovječenim na intimnoj Ninskoj plaži Bilotnjak.


View on YouTube

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA