Zabava

EKRANIZIRAO VITO HORDOV

Brižićev dvor sjajna kulisa za novi spot mlade Jessice

Brižićev dvor u Preku i otočić Školjić još su jednom bili sjajna kulisa i scenografija za umjetnički izražaj.

Brižićev dvor u Preku i otočić Školjić još su jednom bili sjajna kulisa i scenografija za umjetnički izražaj. Ovoga puta spot za pjesmu "Gadna navika" na te dvije preške lokacije snimila je mlada zadarska pjevačica Jessica, javljaju Naši Školji.

Spot je ekranizirao mladi preško-zadarski fotograf i redatelj Vito Hordov, a nošnje koje plesačice nose u spotu tradicionalne su otočne nošnje Velog Iža.

Koreografiju potpisuje Anja Smoljan, a kreativni tim koji je radio na spotu su Jessica, Vito Hordov, Eva Buczyinski i Sven Biličić.

U spotu su glumile Helena Hordov, Melania Miodrag, Dubravka Kunić, Erika Steffen, Nataša Jerićević i Branka Mihatov-Hordov. Kameru potpisuju Eva Buczynski i Vito Hordov, a montažu Sven Biličić.


View on YouTube

U dosad objavljenim singlovima Jessica je već ostvarila suradnje s renomiranim imenima glazbene scene poput Ivana Dečaka iz grupe Vatra, poznatim producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem, zagrebačkim reperom Matejem Dučkićem Suicidalom te mladim YouTuberom Lay Z-em, a vjeran suradnik od njezinih glazbenih početaka je i poznati producent Silvio Pasarić (SIPA Studio) koji je ujedno autor glazbe, teksta, aranžmana i produkcije nove pjesme "Gadna navika", koja je napisana u ladici čekala nekoliko godina dok je nije čula Jessica prilikom snimanja u njegovu studiju.

- Jako mi je drago da će ljudi napokon čuti ovu pjesmu. Ja sam je čula prije tri godine i potpuno se zaljubila u nju na prvo slušanje. Pjesma je vesela, zabavna, baš ono što nam sada svima treba, poručila je Jessica iz Dublina gdje trenutačno studira na Pulse Collegeu audio i muzičku tehnologiju, a gdje su i brojni poznati glazbenici poput U2, Rolling Stonesa, Kylie Minoque, Eda Sheerana i brojni drugi snimili albume.

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA