Sport

ZADARSKI SKAKAČI

Bruna i Matej osvojili 1., 2. i treće mjesto u Amsterdamu

Klub za skokove u vodu Zadar sudjelovao je na jakom juniorskom međunarodnom turniru u Amsterdamu.

Klub za skokove u vodu Zadar sudjelovao je na jakom juniorskom međunarodnom turniru u Amsterdamu. Klub su predstavljali Bruna Huljev, Lora Magaš i Matej Nevešćanin.

Matej se u iznimoj jakoj konkurenciji plasirao u finale sa daske 1m i 3m. U finalu je osvojio 1. mjesto sa daske 3 metra i 2. mjesto sa daske 1m. Treba napomenuti kako je Matej još uvijek kadet te se natjecao u starijoj kategoriji.

Kod juniorki Bruna Huljev se plasirala u finale na obje discipline te je u finalu sa daske 3m osvojila 3. mjesto dok joj je u finalu sa daske 1m prvo mjesto izmaklo za samo 0.5 bodova. Druga zadarska predstavnica u kategoriji juniorki bila je Lora Magaš. Lora iako još uvijek kadetkinja, natjecala se u starijoj kategoriji te se kao treća plasirala u finale sa daske 3m. U finalu je osvojila 4. mjesto. S daske 1m Lora je osvojila 12.mjesto te se nije plasirala u finale.

Od 3. do 5.05. 2019 KSV Zadar organizator je međunarodnog turnira u skokovima u vodu na kojem će sudjelovati 150 djece iz 8 zemalja; Italija, Austrija, Mađarska, Srbija, Rusija, Francuska, Gruzija i Hvatska

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA