Zadar

SUDAR NA KRIŽANJU D27 I D59

Crna točka u Stankovcima uzela novu žrtvu - u prometnoj nesreći poginuo 50-godišnjak

Najmanje tri osobe su ozlijeđene, dok je jedna muška osoba na mjestu smrtno stradala

Na crnoj prometnoj točki u Stankovicma na križanju cesta D27 i D59 danas se dogodila nova prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno poginula.

Prema dosadašnjim informacijama, prometna nesreća se dogodila u Industrijskoj zoni, na križanju cesta D27 i D59, a u nesreći su sudjelovala tri vozila, kamion zagrebačkih registarskih oznaka te automobili Fiat (Slatina) i Opel Astra (Daruvar). Na licu mjesta smrtno je stradao 50-godišnjak iz Slatine, a tri osobe su ozlijeđene i kolima Hitne medicinske pomoći prevezene u šibensku bolnicu. Vozač Opel astre, 57-godišnjak i još jedna osoba  iz auta otpušteni su iz bolnice. Međutim, njihova suputnica, 29-godišnjakinja teže je ozlijeđena i zadržana na liječenju.

Od 11,30 sati na navedenim dionicama promet je u potpunosti obustavljen, a na mjestu događaja se provodi očevid kojim rukovodi nadležni državni odvjetnik.

Na križanju ovih dviju cesta prometne nesreće su svakodnevica, nerijetko i sa smrtnim ishodom. Opasno mjesto nalazi se u južnom dijelu Zadarske županije, pola kilometra sjeverozapadno od mjesta Putičanje u općini Pirovac. Raskrižje je pozicionirano na križanju državnih cesta DC 59 (povezuje mjesto Pirovac na jugu te grad Knin na sjeveru) i DC 27 (povezuje mjesta Benkovac na sjeveru i Zaton na jugu). U siječnju ove godine potpisan je ugovor o sanaciji, ali rekonstrukcija još nije provedena.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA