Zabava

FESTIVAL CVIJEĆA

Cvjetni korzo vodit će Bulić, pjevaju Intrade i Učiteljice

Proljeće je za mnoge najljepše godišnje doba jer priroda ima priliku pokazati svu svoju ljepotu, boje i raskoš. Festival cvijeća počinje 26. travnja u Sv. Filip i Jakovu i poziva posjetitelje na prezentaciju i prodaju cvijeća u svim njegovim bojama, oblicima i mirisima do 28. travnja.

Proljeće je za mnoge najljepše godišnje doba jer priroda ima priliku pokazati svu svoju ljepotu, boje i raskoš. Festival cvijeća počinje 26. travnja u Sv. Filip i Jakovu i poziva posjetitelje na prezentaciju i prodaju cvijeća u svim njegovim bojama, oblicima i mirisima do 28. travnja.

U organizaciji Turističke zajednice Sv. Filip i Jakov centar ovog slikovitog mjesta i predivan ambijent Ilirijinog hotela Villa Donat po 19. put postaje okupljalište svih obožavatelja prirode, mora, proljeća i zabavnog programa. Više od 100 sudionika ponudit će svoje proizvode: sadnice cvijeća, suvenire, cvjetne instalacije te kulturno-zabavni program.

Osim bogate ponude cvijeća te svega što bi ljubiteljima mirisnog šarenila moglo pomoći u kompletiranju vlastitih vrtova, Sv. Filip i Jakov će biti i odredište zabavnih druženja.
Što je proljetno druženje bez pjesme?

Subotnja večer 27. travnja rezervirana je za koncert na kojem vas očekuju Tomislav Bralić i klapa Intrade od 20:00 sati na filipjanskoj rivi.

U nedjelju od 18:00 sati zabavljat će vas Učiteljice.

Dječje radosti

Najmlađi posjetitelji Festivala uživat će u maštovitom dječjem programu: u kreativnim radionicama, mađioničarskim predstavama i plesnim nastupima. Petak, 26. travnja s početkom u 17:00 sati donosi rasplesane nastupe plesnih skupina zadarske županije u obilježavanju Svjetskog dana plesa. Djeca tradicionalno svake godine sudjeluju na Festivalu, a poseban naglasak je na razvijanu ekološke svijesti i ljubavi prema prirodi. 250 mališana iz vrtića zadarske županije okupljeni u dječji cvjetni korzo, 28. travnja u 15:00 sati predvodi Luka Bulić.

Ništa ne miriše na proljeće kao cvjetne instalacije... Za složiti savršen aranžman nije dovoljno samo lijepo cvijeće, potrebno je puno mašte i rad vještih ruku. Vještinu aranžiranja kroz brojne instalacije prezentirat će aranžeri Nives Stančin Oros i Udruga 3-5-8, Zagreb . Festival cvijeća i PP Vransko jezero pozivaju Vas na magičan spoj ljepote i prirode budući da posjetitelji Festivala preuzimanjem kupona ostvaruju promotivnu cijenu ulaznice za Park prirode Vransko jezero.  Od 26. - 28. travnja u Sv. Filip i Jakovu bit će prezentirano cvijeće u svim oblicima, a Vi se trebate samo nasmiješiti i uživati. Vidimo se na 19. po redu Festivalu cvijeća zadarske županije!

Dodatne informacije i program događanja su dostupne na www.sv-filipjakov.hr , www.florafest.net te [email protected] .

PROGRAM 19. FESTIVALA CVIJEĆA ZADARSKE ŽUPANIJE
26. travnja - 28. travnja 2019. godine

PETAK 26. travnja
12:00 Svečanost otvorenja 19. Festivala cvijeća uz nastup KUD Sv. Roko, Sv. Filip i Jakov, DV
Cvit, Sv. Filip i Jakov, Djevojačka klapa Fjok, Zadar i Nera Gojanović
17:00 Svjetski dan plesa - nastup plesnih skupina Zadarske županije na rivi
19:00 Gastro večera - večer uz Marka Škugora u hotelu Vila Donat

SUBOTA 27. travnja
10:00 - 12:00 Kreativne igraonice i radionice za djecu
15:00 - 18:00 Kreativne igraonice i radionice za djecu
20:00 Koncert Tomislav Bralić i klapa Intrade - na rivi

NEDJELJA, 28.travnja
09:30 - 11:00 Kreativne igraonice i radionice za djecu
15:00 Cvjetni korzo dječjih vrtića Zadarske županije
„NEKA RIVA U CVIĆU PLIVA" u pratnji Luke Bulića
18:00 Koncert Učiteljice na rivi
20:00 Puštanje lampiona za zatvaranje Festivala

Zlatni sponzor Festivala: Ilirija d.d, Biograd na Moru
Suorganizator: Općina Sv.Filip i Jakov

Festival se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske,
Zadarske županije, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma,
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatske zajednice županija,
Grada Zagreba i Udruge Napredak

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA