SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713477600 AND gallery_id = 11466File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713477600, '11466', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Daleka obala je bila ludilo a večeras će biti Bang Bang uz bubnjeve Zadranina - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

ZABAVA NA ADVENTSKOM TRGU UZ ODLIČNU SVIRKU

Daleka obala je bila ludilo a večeras će biti Bang Bang uz bubnjeve Zadranina

Gotovo dva i pol sata trajala je izvrsna svirka splistke Daleke obale na prepunom Trgu Petra Zoranića i Trgu pet bunara. Pjevalo se i feštalo bez predaha, što najbolje govori o tome koliko je našim sugrađanima zapravo nedostajalo ovakvih događanja.

Gotovo dva i pol sata trajala je izvrsna svirka splistke Daleke obale na prepunom Trgu Petra Zoranića i Trgu pet bunara. Pjevalo se i feštalo bez predaha, što najbolje govori o tome koliko je našim sugrađanima zapravo nedostajalo ovakvih događanja.

„Jel  guštate?" - pitao je s pozornice pjevač Jakša Jordes, a kao odgovor stigao mu je jednoglasan uzvik oduševljenja mnogobrojnih posjetitelja koncerta.

Prijateljice Ivana i Anita bile su jedne od onih koje su cijelo vrijeme pjevale sve pjesme. „Ajme, super nam je! Ovo je show! Odlično sviraju i znamo sve njihove pjesme. Falilo nam je ovakvih koncerata i opuštene atmosfere".

Kako je koncert odmicao, tako je i atmosfera bila sve užarenija. Uz čašu kuhanog vina ili gina, odličnu zabavu i dobro društvo nitko više nije ni razmišljao o hladnoći.

Za kraj večeri izvodili su i repertoar po želji publike. Kad je krenuo stih „Marica zna...", oduševljenje fanova bilo je na maksimumu. Na svoje su došli i s pjesmama „Osamdesete", „Morska vila", „Ruzinavi brod", „14 palmi na otoku sreće" i niz drugih.

Koncertna događanja na Adventu u Zadru nastavljaju se i večeras u 21 sat uz grupu Bang Bang u kojoj svira i Zadranin, bubnjar Damir Medić. Ovaj bend djeluje od 2012. godine te do sad iza sebe ima tri studijska albuma, pa i nagradu Porin za najboljeg novog izvođača.

Svakako je najpoznatija njihova pjesma „Imam" koja je osvojila radijski eter, a što su nam pripremili za večeras otkrila je pjevačica benda, Lara Antić. „Bang Bang je točno prije dvije godine bio u Zadru i to smo, ono što se kaže, uhvatili zadnji vlak prije nego nas je zahvatila pandemija. Zato mislimo da ćemo završiti taj krug, ponovno se vraćamo u Zadar i zapravo kreće sve na bolje, hahahaha. Jako se veselimo toj svirci u Zadru jer obožavamo svirke uz more. Zadar inače posjećujemo ljeti, a sad ćemo ga posjetiti i zimi. Što se repertoara tiče, publika će se moći zabaviti uz naše pjesme koje su mogli čuti na radiju, kao i uz nove singlove. Ali i uz neke obrade koje smo pripremili posebno za ovu priliku. Definitivno će biti i „bržih" stvari jer znamo da je zima i treba se ugrijati, tako da nismo spremili puno sentiša i laganica, ali vjerujemo da će se i zaljubljeni moći zagrliti i uživati." - najavila je Lara.

 

Zabava uz Daleku obalu na Adventu u Zadru
Foto: Bojan Bogdanić (PR)
PRIKAŽI KOMENTARE (6)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA