Zabava

UZ COVID UPUTE

Derivat najavljuje Sexymotherfuckerse i Banak pod jelama

Derivat #02 festival za subotu, 18. srpnja najavljuje zadarski kvartet dobrih namjera i vesele energije Sexymotherfuckers uz program Banak na Derivatu.

Derivat #02 festival za subotu, 18. srpnja najavljuje zadarski kvartet dobrih namjera i vesele energije Sexymotherfuckers uz program Banak na Derivatu.

Banak na Derivatu je program produženog dnevnog boravka na otvorenom koji uz druženje i lokalne pivovare Varošku i Brlog nudi i radionice za djecu, zabavni program i razmjenu dobara. Održava se u hladu jela na prostoru iza Gradske knjižnice u sklopu izvedbenog prostora Derivata.

Na pozornici u ranijim večernjim satima kao dio koncertnog programa nastupaju zadarski Sexymotherfuckersi koji nakon dužeg vremena i COVID pauze sviraju u velikom formatu u Zadru predstavljajući ekskluzivno dugoočekivane nove pjesme koje još nisu izašle u javni prostor. Radujemo se veselom i vrućem uvodu u ljetnu noć na kojoj na Derivatu #02 uz Sexymotherfuckerse nastupaju još i ABOP, The Strange, Damir Avdić i dRBonito.

Program počinje u 18 sati i traje do 2 u noći. Prostor je otvoreni / open air, veličine cca 1000m2 u kojem se u hladu održava Banak na Derivatu, a nasuprot njega je tehnički profesionalno opremljena pozornica koja nudi superioran razglas i rasvjetu kojima za što bolji audio vizualni doživljaj upravljaju profesionalni dizajneri rasvjete i tona. Uz pozornicu su veliki šankovi za hladnu okrijepu u vrućoj ljetnoj noći, a na ulazu montažni toaleti. Prostor objektivno može primiti preko 1000 ljudi, ali zbog opreza u situaciji koronavirusa broj ulaznica je ograničen na 500. Kompletna infrastruktura prostora biti će prilagođena preporukama HZJZ. "Aerodromskim" protokolima ponašanja svi pristupi pozornici, šankovima i toaletima biti će usmjeravani rampama uz pomoć djelatnika osiguranja kako bi se postigla koordinacija pristupa sadržajima u redovima jedan po jedan, s obaveznim razmakom od 1.5 metara uz korištenje dezinficijenasa raspoređenih u prostoru. Organizatori i programacija festivala pažljivo slijede moto "ostanimo odgovorni" osiguravajući preporučene protokole, usput se pozivajući i na uputu Vilija Beroša da plešemo moderne plesove, individualno i bez kontakta s primjernim razmakom.

S obzirom da je broj ulaznica ograničen, požurite osigurati svoju ulaznicu koja se može u pretprodaji online kupiti na domeni Entrio.hr po cijeni od 85 kn i uživo na lokacijama u Zadru: Indie bar, Trooper bar, Caffe 72 i Deja Brew pub po cijeni od 80 kn. Na dan koncerta ulaznice na ulazu će biti po cijeni od 100 kuna. Ulaz je slobodan od 18 do 20.30 sati, a nakon toga počinje naplata te će se gosti koji su ušli ranije zamoliti da podrže program i plate ulaznicu ukoliko žele ostati.

Program podržavaju Ministarstvo kulture RH, Grad Zadar, Turistička zajednica grada Zadra i sponzori: Ožujsko, Maraska, Kazalište lutaka Zadar, Mreža solidarnosti, Verteks, Media oglasi, Zd1, Giardin, Mediterraneo...

Više informacija pratite na www.teatroverrdi.eu i na Facebook stranici

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA