Zadar

UHIĆEN U OKOLICI ZADRA

Diler za volanom: policajci u autu pronašli heroin i novac

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga u suradnji sa policijskim službenicima Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske proveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga u suradnji sa policijskim službenicima Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske proveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

- Naime, policijski službenici su ga u subotu zaustavili u okolici Zadra, na benkovačkom području, kojom prilikom je kod njega pronađeno oko 301,5 grama heroina te novčani iznos od 14.500 kuna za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge, koji su mu oduzeti, izvijestili su jutros iz PU zadarske. Cijena grama heroina na narko tržištu kreće se oko 100 kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 51-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kasnije je i sucu istrage koji ga je zadržao u istražnom zatvoru. Kako doznajemo, ovo mu je prvi susret s policijom.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA