Kultura

NAKON TRI MJESECA U GRADSKOJ UPRAVI

Dina Bušić potvrđena za pročelnicu kulture i sporta

Iz gradske uprave su obavijestili kandidate, ako ih je uopće bilo, kako su za novu pročelnicu kulture, sporta i tehničke kulture izabrali Dinu Bušić, diplomiranu muzikologinju i donedavnu ravnateljicu Koncertnog ureda.

ZADAR- Iz gradske uprave su obavijestili kandidate, ako ih je uopće bilo, kako su za novu pročelnicu kulture, sporta i tehničke kulture izabrali Dinu Bušić, diplomiranu muzikologinju i donedavnu ravnateljicu Koncertnog ureda.

Dina Bušić je u studenom prošle godine prešla u gradsku upravu na mjesto zamjenice dugogodišnjeg pročelnika Radovana Dunatova i svi su znali kako je ona nova pročelnica. Na prosinačkoj sjednici Gradskog vijeća, zamjenica pročelnika branila je program javnih potreba u svom resoru. Tada je zamjenica Bušić najavila izradu strategije razvoja kulture Grada Zadra za koju je u Gradskom proračunu rezervirano 150 tisuća kuna.

Mjesto zamjenice pročelnika službeno je ostalo upražnjeno 13. veljače kada je rješenje o imenovanje nove pročelnice postalo izvršno. Ono se ove godine a vjerojatno ni u buduće neće popunjavati. Jedina pomoćnica pročelnice je Snježana Jurinić koja vodi resor sporta.

U međuvremenu Dina Bušić je postala i predsjednica Vijeća Glazbenih večeri u sv Donatu

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA