Biznis

GODIŠNJA SKUPŠTINA U HOTELU KOLOVARE

Dioničarima Turisthotela dividenda a Nadzornom odboru novi mandat

Turisthotel, zadarska najveća turistička tvrtka i ove će godina svoju glavnu godišnju skupštinu dioničara održati u hotelu Kolovare.

ZADAR- Turisthotel, zadarska najveća turistička tvrtka i ove će godina svoju glavnu godišnju skupštinu dioničara održati u hotelu Kolovare.

Uprava Turisthotela na skupštin će prikazati ostvarnu dobit u iznosu od 64.3 milijuna kuna za prethodnu godinu. Dioničarima se kao uvijek predlaže da se zadrži dio dobiti, ovaj put u iznosu od 43.2 milijuna kuna.

Oni će kao svake godina dobiti dividendu koja je određena na iznos od 28 kuna po dionici koja će biti isplaćena iz zadržane dobiti za 2016. godinu. Tako će se isplatiti ukupno 10.2 milijuna kuna. Dioničari Turisthotela već su dobili predujam dividende koja im je isplaćana 18. siječnja u ukupnom iznosu od 21 milijun kuna.

Na zakazanoj skupštini članovima Nadzornog odbora produžava se mandat na još četiri godine. To su dugogodišnji predsjednik NO, Mate Bilaver za kojeg je u službenoj objavi navedeno da je savjetnik i menadžer. Uz njega su u nadzoru Ante Barić, direktor investicija te Milenko Alerić iz Vrsi, skladištar hrane i pića.

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA