Zabava

U BIOGRADU

Dječje litnje igre još jednom oduševile mališane

Sinoć su na Rivi, na glavnom mulu u Biogradu na Moru održane još jedne Dječje litnje igre.

Sinoć su na Rivi, na glavnom mulu u Biogradu na Moru održane još jedne Dječje litnje igre.

Nikad više prijavljene djece, njih više od stotinu prisustvovalo je natjecanju, a bilo je natjecatelja koji su došli iz cijele Hrvatske, najviše iz Zagreba, Mađarske, Nizozemske, Slovačke, Slovenije, Kanade i Rusije.

Već od 18 sati djeca su se dolazila prijavljivati, pri prijavi su dobili narukvicu i majicu, a do početka samog natjecanja mogli su uživati u „starim" igrama kao što je školica ili gumi - gumi. Zanimljivo je kako većina djece zapravo ne zna kako se igra gumi - gumi. Eto ideje, drugom prilikom uz održavanje dječjih igara treba napraviti radionicu gumi - gumija, javljaju iz Turističke zajednice.

Uz tradicionalne igre poput skakanja u vrećama, potezanja konopa ili gusjenice i roditelji su ovog puta sudjelovali u dvije igre i tako podržali svoje mališane.
Možda je najzanimljivije i najsmiješnije bilo natjecanje u kojem su najmlađi natjecatelji u dobi od 4 do 5 godina trebali prenositi jaje u žlici. Smijeha nije nedostajalo, a igre su potrajale do 22.30 sati i završile podjelom medalja svim sudionicima igara.

Veliki broj djece natjecanje je odlučilo završiti skokom u more i tako se osvježilo.
Na kraju ovog druženja za sve sudionike, ali i gledatelje bile su poslužene tople fritule i srdele na gradelama.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA