Sport

AK ALOJZIJE STEPINAC

Dođite na pokazni trening i nakon 5 dana osvojite medalju

Od 23. do 30 rujna obilježava se Europski tjedan sporta. AK Alojzije Stepinac poziva građane svih uzrasta da ovih dana izdvoje malo vremena za rekreaciju ili vježbanje.

Od 23. do 30 rujna obilježava se Europski tjedan sporta. AK Alojzije Stepinac poziva građane svih uzrasta da ovih dana izdvoje malo vremena za rekreaciju ili vježbanje.

- Tjelesna aktivnost i bavljenje sportom od iznimnog su značaja za očuvanje zdravlje. Pola sata hodanja, ili desetak minuta vježbanja dnevno ne iziskuje niti puno vremena niti poseban prostor niti je naporno i zahtjevno. Pozivamo Zadrane koji će se ugodnije osjećati u društvu i uz stručno vođenje da nam se priključe na našem pokaznom treningu u utorak 29, rujna s početkom u 18 sati. Možete nas pronaći u ciljnoj ravnini staze Atletskog stadiona ŠC Višnjik. Prilika je to i da napravite prvi korak prema natjecanju kojeg AK Alojzije Stepinac, AŠK Zadar i Klub atletskih veterana Zadar organiziraju 4. listopada povodom Obrane Grada Zadra. Riječ je o 2. Atletskoj utrci linijom obrane Grada Zadra, rekao je prvi čovjek AK Alojzije Stepinac Slobodan Mijolović.

Start utrke je s Trga sv. Šimuna i Tadije u Bokanjcu u 10 sati, a cilj kod spomen tenka u Dračevcu.

- Dužina staze je 8,7 km. Pozvani su svi aktivni sportaši, rekreativci, zaljubljenici u trčanje i hodanje od 7 do 77 godina, pa i stariji. Za utrku nema startnine, svi sudionici dobivaju spomen medalje prolaskom kroz cilj, a troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji posebne nagrade, baš kao i najmlađi i najstariji sudionik utrke, dodao je Mijolović.

Prijave se primaju do 2. listopada na [email protected], a dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 098-1337036.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA