Zadar

SERIJA KRAĐA

Dok je posluživala mladića, drugi ukrao novac iz blagajne

U trgovinu su ušla dvojica mlađih muškaraca, da bi jedan od njih za vrijeme dok je prodavačica posluživala drugog mladića, iz kase otuđio novac te pobjegao


U subotu tijekom noći u Zadru, na Obali kneza Trpimira nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt 52-godšinjeg vlasnika te otuđio novac i bocu alkoholnog pića. U isto vrijeme, u ulici Dr. Franje Tuđmana nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt 26-godšinjaka te otuđio novac.

U nedjelju poslijepodne u Zadru, u ulici Denisa Špike u trgovinu su ušla dvojica mlađih muškaraca, da bi jedan od njih za vrijeme dok je prodavačica posluživala drugog mladića, iz kase otuđio novac te pobjegao. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Prošlog tjedna drski lopovi otuđili su Zadrankama dva novčanika - jedan u četvrtak na Trgu Gospe Loretske 72-godišnjoj vlasnici, zajedno s mobitelomm, a drugi u subotu u Zrinsko-Frankopanskoj ulici 59-godišnjoj vlasnici. U subotu prijepodne u Zadru, u lučici Foša nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 36-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA