Zabava

KAMO ZA VIKEND?

Donosimo vam najbolja mjesta za izlaske

Najbolja mjesta za izlaske za vikend

Iako je dan zaljubljenih bio jučer, u Svarogu ga upravo danas slave us partyjem naziva "Why Don`t You Love Me"- specijalnim za Valentinovo. U subotu provedite "Saturday in the Club" uz DJ Andy Boya! 

U Podroomu u petak klasično "Podroomarenje" uz Resident DJ-a, dok vas u subotu čeka dugoočekivani koncert Bobana Rajovića. Ulaz na "Podroomarenje" je u 1 sat, a na koncert u ponoć.

Nakon dva uspješna gostovanja pred prepunim Dišpet bar & Kult Caffebar-om, SplickaScena ponovno dolazi u Zadar. Ovom prilikom boje splitskog stand-upa branit će samo jedan komičar, čovjek koji vas je dvaput oduševio i do suza nasmijao svojim bazama, Tomislav Primorac.

U Q bar ovaj petak stižu najveseliji momci zagrebačkih ulica okupljeni pod imenom "JeboTon ansambl". Sa svojih 15 članova sigurni su da će napraviti raspašoj, a zabava počinje u 22:30 sati. U subotu Q priređuje Vday Bash, party inspiriran danom ljubavi. Na partyju će vas zabavljati DJ Tweendeck i IceSpice, a početak je zakazan za 23:55 sati. Teatro bar se danas predstavlja u potpuno novom ruhu na "Reopening partyju" sa DJ Tomom! U novootvorenoj GUMI DJ Shpela Junior "gumira" večeras, a za raspjevanu i rasplesanu subotu odgovoran je DJ Mario Vukičević.

U Harbor Cookhouse&Clubu uz odličnu večeru, uživajte i uz njihov dancing program, u petak uz Shine, a u subotu uz Jet Set bend. Zabava počinje od 19 sati. U Ankori od 20 sati u subotu uživajte na "Get Together" zabavi uz dobru hranu i glazbu uživo.

U Hedonist Dining & Hangoutu još je ovaj vikend u tijeku drugi po redu Burgerfest koji traje do nedjelje, 17. veljače. Sa njihovog posebnog Burgerfest menija odaberite svoj omiljeni burger i uživajte u hedonističnim okusima: "Pridružite nam se ovaj vikend kako bi mogli reći da ste i VI bili dio ove gastro avanture, vidimo se u Hedonista", poručuju iz restorana.

U pizzeriji O`Hara u subotu, u sklopu njihovih glazbenih večeri, nastupaju Acoustic Duo, točnije Mateja Miočić Županović (vokal i saksofon) i Hrvoje Marcelić (back vokal i gitara). Konoba Berekin vam također nudi dobru zabavu uz ukusnu domaću spizu, omiljene zvuke tamburice i tamburaški sastav Begeš!

Ugodan vikend!

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA