Zabava

KAMO ZA VIKEND?

Donosimo vam najbolja mjesta za izlaske

Najbolja mjesta za izlaske za vikend

U Backstageu ovaj petak "Friday Afterwork party" počinje već u 15 sati! Posjetitelji će se moći opustiti nakon posla uz pravu irsku kavu i Hendricks gin sa Thomas Henry Coffee Tonicom, uz malo iznenađenje za one koji se odvaže probati nešto novo! Radi se o (gratis!) irskim kruščićima s češnjakom.

- Nakon napornog radnog tjedna i dosadne magle oraspoložit ćemo vas sa veselom glazbom i zadovoljiti sva vaša osjetila, poručuju iz Backstagea.

U Svarogu vas u petak čeka party nazvan po istoimenoj Rihanninoj pjesmi "Shine Bright Like a Diamond", a u subotu "Saturday in the Club" sa DJ Andy Boy-em! U Q baru "Tequila n Rock night" zagrijat će Resident DJ uz more domaćih i stranih rock hitova. Party započinje ovaj petak u 23 sata. U subotu u Q dolazi Dujo - dobro znano lice karlovačke i zagrebačke party scene. Momak je to koji, uz nekolicinu prijatelja i istomošljenika, stoji iza River Festivala, a u Q Baru smo ga imali priliku slušati nekoliko puta. Ponovno će zasvirati od ponoći! U Podroomu vas u petak čeka "Friday Night" zabava uz Resident DJ-a, a u subotu live grupa Druga dimenzija. Ulaz na oba partyja je od 1 sat.

U Hedonist Dining&Hangoutu, koji je nedavno objavio dobru vijest: produžuju svoj Burgerfest do čak 1. ožujka, ove vas subote zabavlja duo Privatna praksa koji čine mladi talentirani glazbenici Nikola i Nora. Sviraju domaću i stranu pop-rock glazbu, dok vi uživate u čak 12 vrsta različitih hedonističkih burgera i naravno, ostalim ukusnim jelima sa standardnog menija.

Konoba Berekin svojim gostima priprema zabavu uz zvukove tamburice i ukusnu domaću spizu. U subotu uživajte uz tamburaški sastav Korak! Na već poznatoj #harbortime večeri i Dinner&Dancing zabavi ovaj vas petak očekuje Zoom, a u subotu Jet Set. Ulaz je slobodan, a zabava počinje u 19 sati. U subotu u pizzeriji O`Hara gostuje grupa Shine, odnosno Ivana Bodrožić kao vokal i Hrvoje Alavanja na gitari.

Ugodan vikend!

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA