Zabava

KAMO ZA VIKEND?

Donosimo vam najbolja mjesta za izlaske

Najbolja mjesta za izlaske za vikend

Iz lounge&bar Ledane ovog vikenda najavljuju spektakularnu zabavu. U petak, odnosno večeras čeka vas Dj Adam koji će hitovima začiniti „The Club - Face of Fun", dok vas u subotu čeka brazilska večer s našim DJ Meshijem i plesačicama! U Svarogu vas u petak od 22 sata čeka Salsa by Jakov, a nakon nakon tog nastupa jedna od najtalentiranijih mladih izvođača novog doba. Helena Hunčaga izvodit će uz DJ-a nove hitove današnjice te predstaviti svoj novi singl.

Ove subote u Nigdjezemskoj će se održati Večer live elektronike s početkom u 23 sata. Nastupaju Le Chocolat Noir, Ivna Ji, Ikonal i Paško Gaćina. Iz Backstage-a vas pozivaju da s njima ispratite mamurno proljeće i dočekate veselo ljeto uz funky band. Nakon duge i dosadne zime te proljeća koje je više podsjećalo na jesen, vrijeme je za groove, funky, jazz, soul ritam sa stalnim svirkama, a sezona započinje s NoA & FUNKBLASTERS-ima u petak od 21 sat. Oni će vas zabavljati sa hitovima funk legendi poput Dina Dvornika. U Deja Brew pubu ove subote od 21 sat do ponoći imate priliku čuti Rock repeticije live! Ondje vas čeka DJ Profesor Prte!

Također, u subotu u zadarsku Varoš stiže jedan od najboljih i najkontroverznijih repera današnjice - Vojko V. Bivši član Dječaka i Kiše metaka, 2018. godine izbacuje svoj prvi solo album Vojko 2018 koji nam donosi puno hitova koji su poharali sve top liste: Kako to, Zovi čovika, Ne može, Pasta Italiana... Koncert počinje u 21:30 na terasi Kulta i Dišpeta!

Hedonist najavljuje veliki tulum povodom svog trećeg rođendana! Pridružite im se u petak kad će vas zabavljati uvijek veseli Luka i Romano i na glavnoj zabavi, u subotu kada će vas ponijeti odličan rock&roll ritam Jimmy Shakersa! U Berekinu za vas najveće hitove sviraju Fini dečki, a sljedećih vikenda čekaju vas tamburaški sastavi Festivo band i Korak. U subotu u restoranu Congo pizza/pasta uživajte u proširenoj ponudi koja, uz napolitansku pizzu, sada uključuje i pašte, njoke, raviole i salate, uz obrade stranih hitova koje će vam predstaviti grupa Shine.

Ne zaboravite da se i ove godine petkom održavaju tradicionalne feštice na Poluotoku. Građani Zadra i gosti imaju priliku uživati u ugodnoj atmosferi, klapskoj pjesmi i lokalnoj spizi. Tko ne stigne u grad u ovog petka, imat će u nadolazećim tjednima još prilika. Feštice će se ovog ljeta održavati petkom čitavo ljeto.

Ugodan vikend!

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA