Zabava

KAMO ZA VIKEND?

Donosimo vam najbolja mjesta za izlaske

Najbolja mjesta za izlaske za vikend

Lounge & Bar Ledana i ovog petka donosi odličnu zabavu za vruću ljetnu noć naziva "Ice Ice Baby" na kojoj vas za pultom čeka DJ Adam. U Podroomu vas čeka klasično "Podroomarenje petkom", a u subotu od 1 sat zapjevat će Mirko Bura bend! Ni u Svarogu ne nedostaje dobre zabave: subota je rezervirana za dobro poznatog DJ eM BEE-ja.

Ovog petka na fešticu u Varoši dolazi Đani Maršan: jedan od najpoznatijih zadarskih pjevača i skladatelja nastupit će na otvorenoj terasi Dišpeta i Kulta. Pjevat će se pjesme koje izazivaju emocije: "Mandolina", "Bože, čuvaj Hrvatsku", "Misto kraj mora", "Zadar je u srcu mome", "Adio", "Prozor prema zalazu", "Djevojka s juga", "Ja te volim", "Kad mendule procvitaju", "Prijatelju moj" te mnoge druge. Nema sumnje u njegov nezaboravan nastup i veliku zadarsku večer.

Backstage bar u petak nastavlja s ljetnom sezonom svirki i sa ponosnom predstavljaju grupu Intimate Stranger.

Radi se o indie-rock sastavu koji čine anglo-američki, čileanski i hrvatski spoj ljudi kojima je trenutna baza u Južnoj Americi, a upravo sada su na turneji Europom. Sastav čine Tessie Stranger (vokal/gitara), Lau Stranger (gitara/klavijature) Andres Ugarte (bubanj) i Filip Crisis (bas). Nastupali su kao predgrupa mnogim zvučnim imenima poput Interpola, Peter Hooka (Joy Division), A Place to Bury Strangersa, The Walkmena, The Raveonettesa i nedavno Ed Sheerana. Sudjelovali su i na festivalima kao što su Lollapalooza i Primavera. U sklopu svoje turneje u Hrvatskoj će posjetiti Rijeku, Split i Zadar. Izdali su sedam albuma pod nazivima; 1. Under, 2. Life Jacket, 3. White Streets, 4. Above, 5. Conversación Imaginaria, 6. Further i 7. Just. Radi se o zanimljivom i neobičnom bendu u što se možete uvjeriti i sami u 21 sat. 

U Deja Brew Pubu u subotu od 21:30 sati čekaju vas Stjepana Lukašević i Marko Anić Ivičić kao Little Wing Duo.

U Hedonistu uživajte u gipsy jazz, bossa nova i drugim ljetnim ritmovima koje donosi duo La Vaina Swing. Putujući glazbenici iz Južne Amerike sigurno će vam uljepšati još jednu subotnju večer u ovom restoranu. Na dinner&dancing zabavama u Harbor Cookhouse&Club-u u petak će pjevati Ivana & Acoustic Beat, a u subotu zadarski Zoom bend! Ulaz je slobodan, a glazba uživo počinje oba dana u 19 sati.

Večeras će se u atriju palače Cedulin s početkom u 21:30 održati poseban glazbeni program pod nazivom Tribute to Swing. Riječ je o dva iznimna vokala, Ivani Kindl i Davoru Pekoti, a prati ih jazz kvintet koji čine glazbenici Marko Petrović na klaviru, Oliver Ereš sa saksofonom, Josip Marcelić na kontrabas i Adriano Bernobič na bubnju. U subotu će na Narodnom trgu nastupiti Oridano Gypsy Jazz Band, najavljuju na stranicama TZ Grada Zadra.

Ugodan vikend!

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA