Zabava

KAMO ZA VIKEND?

Donosimo vam najbolja mjesta za izlaske

Najbolja mjesta za izlaske za vikend

U Backstage bar ovog petka dolazi još jedna ekipa iz Šibenika, ali drugačijeg glazbenog izričaja. Bloom je četveročlani band osnovan 2018. godine s namjerom stvaranja autorske glazbe. Članovi grupe su Nataša Cvitan Plazibat (vokal), Toma Cukrov (klavijature/vokal), Ante Juričev-Martinčev (bass) i Ivan Burić (bubnjevi). Obzirom na različite glazbene afinitete članova banda, Bloom donosi zvuk kojim uspješno privlači širok auditorij. Njihov glazbeni izričaj najlakše je svrstati unutar pop domene, no uz itekako vidljive utjecaje r`n`b-a, soula, bluesa i hip hopa.

Restoran OX - Meet and Eat i konoba Stomorica večeras pripremaju novo izdanje "Varoške noći" uz dobru hranu i glazbu uživo. Rezervirajte svoj stol na vrijeme!

Ledana u petak priprema „Captain Morgain" zabavu uz DJ Antonija i performere, a Svarog „Saturday in the Club" na njihovoj ljetnoj terasi.

Iz Opera Cluba za subotu najavljuju veliki LUST event. Pušta se najaktualniji Mash-Up (izvorno: „spoj naizgled nespojivog") i daje najtoplija dobrodošlica svim ljubiteljima Senidah, Klinca, Connecta, Cobyja... Spajaju se regionalni trap izvođači i Zadar!

U IQ baru u petak čeka vas „bokun treša", a u subotu „ex-you party". Imajte na umu da zabave nisu rezervirane samo za vikend, već traju cijeli tjedan, jer vas čekaju: „latino night" (ponedjeljak), „lounge night" (utorak), „music vibes night" (srijeda), „deep intensive night" (četvrtak) i „residency night" (nedjelja).

Petak na Višnjiku rezerviran je za koncert Rite Ore na kojem će atmosferu zagrijati mlade hrvatske pjevačice Franka Batelić i Domenica. Posljednji dan mjeseca kolovoza publiku na Narodnom trgu od 21 sat zabavljat će Oridano Gipsy Jazz Band. Sastav je koji iz nastupa u nastup čini sve da zadovolji (zahtjevnu) jazz publiku. Pri tom pothvatu uvijek koriste iskušane metode,od kojih su šarm, rafiniranost i virtuozitet neizostavne. Repertoar ovih glazbenika je autorska glazba Djanga Reinhardta i ostale gypsy jazz uspješnice koje su s godinama postale dio kanona.

Hedonist Dining&Hangout već je sredinom najavio dobre vijesti za vikend: petak rezervirajte za Privatnu praksu i njihov odličan, već provjeren ritam, a subotu provedite uz vrhunski izbor poznatih pjesama dragih Splićana -Magic Wish! U Harbor Cookhouse&Clubu ovog vikenda nastupa Trio Spectar (petak) i Ivana & Acoustic Beat (subota). Ulaz je slobodan, a glazba uživo počinje u 19 sati.

Ugodan vikend!

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA