Zabava

KAMO ZA VIKEND?

Donosimo vam najbolja mjesta za izlaske

Najbolja mjesta za izlaske za vikend

Iz lounge&bar Ledane najavljuju odlične cjelonoćne zabave za petak, subotu i nedjelju, ovaj put pod zajedničkim imenom: The CLB Weekend. U Svarogu se večeras održava zabava "Freaky Friday" na kojoj će doći na svoje svi ljubitelji rnb-a, hip-hopa i regaettona.

Publiku Deja Brew pub-a večeras od 21:30 sati zabavlja Tomislav Šanić sa svojim akustičnim obradama pjesama popularnih izvođača. Tako će se na repertoaru naći: Sting, Police, Queen, Depeche Mode, pop/rock, domaće i strano... U Hype ovog vikenda u goste dolazi DJ Marco Cole koji nastupa u mnogim renomiranim europskim klubovima.

U Hedonistu ponovo uživajte u odličnoj glazbi! U petak se zabavite uz originalne ritmove Davora Valčića, a u subotu zapjevajte uz Luku & Romana! Na Facebook stranici konobe Berekin najavljen je program za dio listopada i cijeli studeni! Ondje će zapjevati: tamburaški sastav Korak, Begeš, Festivo Band, tamburaški sastav Fini Dečki, Mediteran, Svirci noći, Bosutski bećari... U Harboru Cookhouse&Clubu ove subote od 20 sati gostuje Tedi Spalato. 

Ugodan vikend! 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA