Zabava

KAMO ZA VIKEND?

Donosimo vam najbolja mjesta za izlaske

Najbolja mjesta za izlaske za vikend

Ako ste se pitali zašto se nigdje više ne mogu čuti domaći i strani dance hitovi 90-ih, uz koje smo se svi tako dobro zabavljali, danas od 23 sata u Operi ćete imati priliku za povratak u vrijeme kada su izvođači kao I-Bee, Kasandra, ET, Simplicia, Senna M, 2 Unlimited, Ace Of Base, Mr.President, Eiffel 65, Scooter i mnogi drugi punili diskoteke svojim plesnim ritmovima. Uz live nastup Ivane Banfić, Operin resident DJ vrtjet će hitove kojih se svi rado sjećamo, a vi ćete imati priliku biti dio glazbenog vremeplova i svaki se mjesec vratiti u devedesete.

U Podroomu vas danas čeka "podroomarenje petkom", dok vas u subotu čeka tamburaška večer s ts-om Ranom zorom i DJ Tomijem. Gosti Deja Brew puba ovog petka su Pacific Bullets! Od 21:30 sviraju se hitovi iz 50-ih i 60-ih godina: Rockabilly, surf, rock n roll, swing! Elvis, Roy Orbison, Chuck Berry, The Ventures, The Shadows, Stray Cats, CCR, i mnogi drugi.

U Hedonistu uživajte u dva dana odlične live  glazbe. U petak vas očekuje dobri stari rock koji donosi Duo Borgo, a subota je rezervirana za moderne, strane hitove koje samo za vas svira ekipa iz Privatne prakse! Iz Berekina najavljuju najbolji program za jesen - počinje sljedećeg tjedna, 25. i 26. listopada kada će posjetitelje zabavljati tamburaški sastav Korak i Begeš.

U zadarsku Varoš i na terasu Dišpeta i Kulta nakon dvije godine dolazi bloger Krule ili kako je najavio sam Dišpet, "najpoznatiji lički medvjed". Podržite ga u nedjelju od 19:30 i poslušajte nove baze i priče ovog blogera. Jedan od najprepoznatljivijih domaćih bendova "irskog" prizvuka praviti će društvo posjetiteljima GUME ovoga petka - riječ je o Belfast Foodu. U Harbor Cookhouse&Clubu pjevat će zadarski Zoom, a u subotu Shine duo. Ulaz je besplatan, a glazba uživo počinje u 19 sati.

Za vikend uz zabavu napunite baterije jer vas u GUMI sljedeće srijede (23. listopada) očekuje Glazbeni kviz Radija 057 koji će početi u 20 sati! Prijavite ekipu putem Facebook inboxa na stranici Radio 057 na 91mhz. Sav prihod ide u humanitarne svrhe - za dječji vrtić Latica. Ostalo je mjesta za još sedam ekipa.

Ugodan vikend!

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA