Zabava

KAMO ZA VIKEND?

Donosimo vam najbolja mjesta za izlaske

Najbolja mjesta za izlaske za vikend

Može nešto španjolsko... Svarog najavljuje latino petak gdje će se plesati salsa od 22 do 1 sat sa Splićaninom Jakovom Krželjom, a potom će uslijediti afterparty do ranih jutarnjih sati uz reggaeton, latino, r`n`b i hip-hop ritmove. Dobrodošli su svi željni plesa i dobre zabave! U subotu će se ples nastaviti na zabavi nazvanoj po Rihanninoj pjesmi "Love On The Brain" koja počinje u 22 sata.

Podroom vas poziva na RoXtar night gdje će se puštati balkan, rap trap i r`n`b na još jednom #podroomarenju petkom, dok se u subotu održava "B@lkanNight" sa Resident DJ-em. Vrata kluba otvaraju se oba dana u 1:00 sat.

U Nigdjezemskoj će se od 20 sati u subotu održati još jedna "Bojanka", koncertna večer bendova koji odaju počast svom prerano preminulom prijatelju Bojanu Midžiću.

GUMA vam priprema petak totalno drukčiji od drugih! Što to točno znači i podrazumijeva objasnit će vam DJ Shpela od 22:00 h. U subotu vas na istom mjestu i u isto vrijeme očekuje izvorna house glazba, emocija i priča. Pozivaju se svi zaljubljenici u dobru glazbu i ples na još jednu - uobičajeno - odličnu subotnju večer u GUMI.

Na Harborovim #dinner&dancing zabavama ovog petka gostuju Ivana&Acoustic Beat, a u subotu Zoom Acoustic! Glazba uživo počinje u 19 sati, a ulaz je slobodan. U Berekinu ovog je vikenda "ludnica" uz TS Korak (petak) i Festivo Band (subota)! Za sljedeće se vikende najavljuju Mediteran, Festivo band i Fini dečki, pa svoj stol rezervirajte na vrijeme.

Ugodan vikend!

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA