Zabava

KAMO ZA VIKEND?

Donosimo vam najbolja mjesta za izlaske

Najbolja mjesta za izlaske za vikend

Svarog ovog tjedna priprema dva tuluma: u petak će se plesati na "I`m so Fancy" partyju, a u subotu na "Lose Control" sa DJ EM BEE.

Deja Brew Pub slavi prvu godišnjicu uz Tomislava Šanića - Live&Unplugged! Svirka počinje u 21 sat. Burgerfest u Hedonistu Dining&Hangout-u produžio se do kraja veljače, pa se do tada stignete odvažiti na #bigbosschallenge i uživati u jednom od 10 totalno hedonističkih burgera!

U Knjigozemskoj se ove subote organizira se koncert Snooze in Motion. Iza tog se imena krije San Mikulec sa svojim pjesmama "o svemu, svačemu i ničemu". Mikulec ima 2 EP-a i fake live album "Red Wednesday", a u slobodno vrijeme svira gitaru uz matrice. Koncert počinje u 20:30 sati, a ulaz je slobodan.

Podroom vas poziva na RoXtar night gdje će DJ Petrus i Dj Tomi puštati balkan, rap trap i r`n`b na još jednom #podroomarenju petkom, dok se u subotu održava "B@lkanNight" s DJ-evima Manroneom i Tomijem. Vrata kluba otvaraju se oba dana u 1:00 sat!

Ove vas subote u Berekinu zabavlja tamburaški sastav Korak, dok se za sljedeće vikende najavljuju Festivo bend, Fini dečki, a održat će se i Noć harmonike! Svoje mjesto rezervirajte na vrijeme!

U Harboru vas u petak čeka Zoom acoustic (Thank God It`s Friday), a u subotu DJ Petrus (Harbor Groove Music). Ulaz je slobodan, a glazba uživo počinje oba dana u 19 sati.

U sklopu Zadarskog karnevala, danas će se u 20 sati održati "Beatlesi pod maskama"- plesnjak za sve generacije u zadarskom kazalištu. Nastupat će Song busters band uz nagrade za najbolje maske i piće dobrodošlice! U subotu će se zabava nastaviti u 21 sat u crkvi sv. Dominika. U crkvi nastupa DJ Ivan Mastermix, a ispred crkve Jimmy Shakersi. I tamo će se birati najbolje maske koje će osvojiti bogate nagrade. Ulaz je slobodan.

Ovogodišnji Zadarski karneval uz čak 19 maškaranih skupina završit će u nedjelju, 23. veljače! Nakon povorke (Liburnska obala, Gospa od zdravlja, Kalelarga, Trg) i prestavljanja skupina ispred žirija, u 16 sati uslijedit će plesnjak na Narodnom trgu uz Vista band, DJ-eve Davora i Špelu, te kobasice i pivo! Nakon toga proglasit će se najbolja karnevalska skupina...

Ugodan vikend!

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA