Zadar

TKO ĆE ODRŽAVATI CESTE?

Dujela: O Prvom treptaču ne znamo puno, ali zakon je takav

- Ako izaberete Franta, slijedi nam vožnja s rupama pa bi nam prilikom veće kiše grad morao kupiti čizme, rekla je Vukoša.

Danijela Vukoša (SDP) upozorila je na Gradskom vijeću na mogući povratak starog izvođača radova na održavanju cesta na području grada Zadra, nakon što je tvrtka Filius Tomislava Škare, u zajednici s Prvi treptačem iz Splita, dala daleko povoljniju ponudu od Cesta Zadarske županije.

- Ako izaberete Franta, slijedi nam vožnja s rupama, pa bi nam prilikom veće kiše grad morao kupiti čizme, rekla je Vukoša.

Pročelnik Robertino Dujela rekao je kako će stručno povjerenstvo, koncipirano od predstavnika komunalnog odjela, ali i odjela za javnu nabavu i financije, odabrati bolju ponudu.

- Do sada smo izvođača birali sukladno Zakonu o komunalnom gospodarstvu, te smo mogli smo inzistirati da s isključi zajednica ponuditelja, a podrži ponuđač s vlasittim resursima. U međuvremenu su doneseni novi zakoni s novim uvjetima koji otvaraju prostor nekim sumnjama, jer ne znamo puno o Prvom treptaču. Ali uvjeti su maksimalno strogi, jer nam je interes imati kvalitetnog izvođača. Tko zadovolji uvjete bit će predložen gradonačelniku, rekao je Dujela.

PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA