Zadar

GDJE ĆE NAKON 7. LISTOPADA RADITI MARAČIĆ?

Dukić imenovao Ivana Johna Krstičevića direktorom Čistoće

Ivan John Krstičević od jučer je službeno imenovan direktorom Čistoće. Skupštinom je, doznajemo, predsjedavao sam gradonačelnik Branko Dukić na čiji je prijedlog Krstičević imenovao glasovima svih prisutnih skupštinara.

Ivan John Krstičević od jučer je službeno imenovan direktorom Čistoće. Skupštinom je, doznajemo, predsjedavao sam gradonačelnik Branko Dukić na čiji je prijedlog Krstičević imenovan glasovima svih prisutnih skupštinara. Mandat aktualnom direktoru Draganu Maračiću završava 7. listopada.

Da bi Krstičević postao direktor Čistoće, skupština je morala promijeniti Društveni ugovor, s obzirom na to je Krstičević diplomirani veterinar po struci. To nije bila prepreka Krstičeviću da do sada bude direktor komunalnog poduzeća Bibinjac.

On je, kao što je poznato, županijski vijećnik HDZ-a. Iz Ureda gradonačelnika Zadra očekujemo odgovor na pitanje koje je radno mjesto namijenio dosadašnjem direktoru Maračiću. On je na direktorskom mjestu Čistoće proveo jedan mandat nakon čega je Dukić zaključio kako treba svježe krvi na direktorskim mjestima u gradskim komunalnim poduzećima.

Međutim, za Dukićevog mandata do promjene je došlo samo u Nasadima, gdje je Lenko Ugrinić zasjeo na direktorsko mjesto 2013. godine, od kada su se na službenoj stranici Nasada počela evidentirati sva dostignuća te firme. Dragan Maračić je kao zamjenik dotadašnjem Tomislavu Ćurku, imenovan od strane tadašnjeg gradonačelnika Božidara Kalmete 2016. godine.

PRIKAŽI KOMENTARE (14)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA