Kultura

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA VOĐENJE KULTURE I SPORTA

Dunatov odlaskom u mirovinu vratio stan Gradu - Dina Bušić nova pročelnica

Najstariji gradski pročelnik Radovan Dunatov otišao je krajem 2018. godine u mirovinu i kako je službeno objavljeno iz Grada Zadra vratio kadrovski stan od stotinjak kvadrata.

ZADAR- Najstariji gradski pročelnik Radovan Dunatov otišao je krajem 2018. godine u mirovinu i kako je službeno objavljeno iz Grada Zadra vratio kadrovski stan od stotinjak kvadrata.

Grad Zadar je objavio natječaj za  pročelničko mjesto vođenje kulture, sporta i tehničke kulture koje će nema sumnje pripasti Dini Bušić. magistar struke stručni specijalist društvenih ili humanističkih znanosti, ili umjetničkih područja. Dosadašnja ravnateljica Koncertnog ureda u studenom je prešla na mjesto zamjenice pročelnika Dunatova. Sve aluzije gradskih vijećnika oporbe na proračunskoj sjednici Gradskog vijeća da je Dina Bušić nova pročelnica, nitko iz gradske vlasti nije niti pokušao demantirati.
Ona je na toj sjednici branila proračun za kulturu i sport te najavila izradu strategije kulturnog razvoja Zadra za koju je planiran iznos od 190 tisuća kuna. Istodobno je za Koncertni ured s četvero zaposlenih predviđeno i planirano zapošljavanje još dvije osobe te jedna na pola radnog vremena. Broj događaja kojeg organizira Koncertni ured ostaje isti kao lani ali se nova zapošljavanja pravdaju uvođenjem novih programa.

Formalni javni natječaj kojim se traži pročelnik s diplomom društvenih ili humanističkih znanosti, ili umjetničkih područja, otvoren je do 17. siječnja 2019. godine.

PRIKAŽI KOMENTARE (24)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA