Sport

NA KONGRESU TRENERA KOJEG PRIREĐUJE HOO

Edo Fantela u društvu Červara, Dalića, Bralića...

Aktualni svjetski prvak Šime Fantela gostovao je sinoć u HTV emisiji Otvoreno na kojem se, povodom uspjeha teniska reprezentacije, još jednom govorilo o fenomenu hrvatskih sportaša.

ZADAR- Aktualni svjetski prvak Šime Fantela gostovao je sinoć u HTV emisiji Otvoreno na kojem se, povodom uspjeha teniska reprezentacije, još jednom govorilo o fenomenu hrvatskih sportaša.

Želja za dokazivanjem onima koji imaju neusporedivo bolje uvjete i organiziran sustav, uz naravno talent i rad od malih nogu, formula su kojom hrvatski sportaši, prema riječima Šime Fantele osvajaju Svijet.
Njegov trener Edo Fantela u srijedu će se naći u društvu velikih trenera kao sudionik Godišnjeg kongresa trenera kojeg u Zagrebu priređuje Hrvatski olimpijski odbor.
Edo Fantela pozvan je za stol iznimno atraktivne panel rasprave u društvu s Linom Červarom, Zlatkom Dalićem, Ivicom Tucak, Nikolom Bralićem i Mladenom Katalinićem. Oni će, prema najavi iz HOO, ponuditI odgovor na pitanje što mora biti vrhunski trener - stručnjak, vizionar ili nešto treće?

Kongres će otvoriti naš najtrofejniji veslački trener Nikola Bralić. Na njemu će tijekom dva dana eminentni hrvatski stručnjaci kroz predavanja, radionice i panel diskusiju predstaviti vlastita iskustva i trendove u trenažnom procesu raznih sportova.

Jedan od najpoznatijih trenera Ivica Kostelić je pred mirovinom, koja je prema onom što je sinoć izjavio Tucak, trener vaterpolo reprezentacije, neprimjerena radu i rezultatima koje su naši vrhunski treneri stvarali i postizali svjetske rezultate hrvatskog sporta. To naš, nesređeni sustav, još nije osvijestio a kamoli definirao značaj pravih trenera.

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA