Zadar

ZAVRŠEN EU PROJEKT

Evo što su volonteri postigli kroz Mreže solidarnosti ZD

S posljednjim danom srpnja završen je jednogodišnji projekt Mreže solidarnosti ZD vrijedan 6888 eura, a kojega je volonterski provela neformalna grupa mladih SOL.zd sačinjena od pojedinaca koji su bili aktivni u lokalnim inicijativama i udrugama kao što su: Banak, Mišancija, udruga mladih "Ahimsa", Klub studenta i studentica sociologije Antifjaka i udruga Antropop.

S posljednjim danom srpnja završen je jednogodišnji projekt Mreže solidarnosti ZD vrijedan 6888 eura, a  kojega je volonterski provela neformalna grupa mladih SOL.zd sačinjena od pojedinaca koji su bili aktivni u lokalnim inicijativama i udrugama kao što su: Banak, Mišancija, udruga mladih "Ahimsa", Klub studenta i studentica sociologije Antifjaka i udruga Antropop.

- Hvala svima koji su pratili aktivnosti projekta, odazvali se događajima i radionicama koje smo organizirali te nas podržali na različite načine. Kroz proteklu godinu dana organizirali smo 17 različitih radionica i predavanja, 2 Banka, podržali smo razvoj volonterskih programa udruge Ahimsa, pokrenuli smo inicijativu Solidarna pedaloona i podržali organizaciju prosvjednih akcija udruge Antifjaka, poručili su volonteri na Facebooku.

Više o aktivnostima Mreža solidarnosti ZD možete pogledati u šarenoj prezentaciji o rezultatima projekta.

Ako biste i sami voljeli napraviti nešto lijepo za ljude, okoliš i/ili životinje u vašem kvartu/selu/gradu, a ne znate odakle početi, slobodno im se javite na mail [email protected] ili u inbox FB stranice Mreže solidarnosti ZD.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA