Zabava

PROMO

NAJAVLJENO 13. IZDANJE

Festival vjenčanja okreće se visokoj tehnologiji - revija će se gledati na video zidu

U prostorijama Udruženja obrtnika Zadar danas je održana konferencija za medije povodom nadolazećeg, 13. Festivala vjenčanja koji će se ovog vikenda, 18. i 19. siječnja održati u Arsenalu u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar s partnerima Ilirijom d.d. i Arsenalom

U prostorijama Udruženja obrtnika Zadar danas je održana konferencija za medije povodom nadolazećeg, 13. Festivala vjenčanja koji će se ovog vikenda, 18. i 19. siječnja održati u Arsenalu u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar s partnerima Ilirijom d.d. i Arsenalom.

Organizacijski odbor Festivala ove je godine promijenio termin i koncept radi vremenske prilagodbe drugim sajmovima vjenčanja u Hrvatskoj. Više o tome na konferencija rekli su Mladen Malta i Jasminka Smokrović iz Obrtničke komore Zadarske županije te Antonija Perković u ime organizatora.

- Kao i proteklih nekoliko godina, Festival će okupiti maksimalan broj izlagača - ukupno njih 53 na 70 izlagačkih pozicija. Ističemo rekordan broj izlagača sala za vjenčanja, kojih će biti ukupno 15, kao i povećan broj fotografa i snimatelja, kojih ima ukupno 12. Ostali izlagači su saloni vjenčanica i svečanih haljina, frizerski i kozmetički saloni, cvjećarnice, slastičari, zlatari i ostali u kojih ubrajamo grafičare, gravere, auto kuću, banku i dekoratere balonima, ističe Smokrović.

Festival će i ove godine zadržati humanitarni karakter, no na ponešto drugačiji način. Tako se neće prikupljati donacije sudionika, nego će izlagači sudjelovati svojim kotizacijama na način da će se dio iznosa donirati Udruzi za autizam Zadar, sukladno odluci Upravnog odbora.

- Festival se ove godine okreće visokoj tehnologiji i doživljava rebranding. Posjetitelji će za vrijeme trajanja festivala imati priliku upoznati svoje izlagače kroz show room pomoću kojega će se predstaviti proizvodi i usluge na velikom video wallu postavljenim u Arsenalu. Oni koji ne budu u mogućnosti posjetiti festival, moći će isti pratiti na službenoj Facebook stranici Festivala vjenčanja. Revija svečanih haljina također će poprimiti drugačiji izgled - djevojke se neće uživo prošetati pistom, već će buduće mladenke imati priliku vidjeti video reviju na kojoj će se predstaviti saloni vjenčanica, svečane frizure, šminka i cvijeće, najavila je Antonija Perković.

Kroz trajanje cijelog Festivala organizatori će se osvrnuti i proteklih 12 godina kroz izložbu - na određenim će se punktovima u Arsenalu istaknuti ono što je obilježilo svaku od prethodnih godina i što je to svaku godinu činilo posebnom.

Tema 13. Festivala je "It`s about wedding", čime se naglašava kako neće biti nametanja trendova, već mladenci mogu izabrati ono što im najbolje odgovara iz širokog spektra ponude proizvoda i usluga ovogodišnjih izlagača.

Kao i prethodnih godina, za nagradnu igru za mladence pobrinuo se pokrovitelj Turistička agencija Terra travel. Svi mladenci koji posjete Festival i popune nagradni kupon/anketu mogu osvojiti putovanje „Mistična Venecija i otoci lagune".

Radno vrijeme sajma u subotu i nedjelju od 10 do 20 sati, a ulaz je slobodan!

Program:

Subota, 18. siječnja 2020. 

12:00 h - Predstavljanje salona vjenčanica, cvjećara, svečanih haljina, firzera, kozmetičara, fotografa, snimatelja - (prijenos na video wall i FB stranicu Festivala vjenčanja)
17:00h - Predstavljanje zlatara, grafičara, gravera, dekoratera balonima
18:00 h - Video prezentacija vjenčanica, cvijeća i frizura 

Nedjelja, 19. siječnja 2020. 

12:00 h - Predstavljanje sala za vjenčanja i slastičara
18:00 h - Video prezentacija vjenčanica, cvijeća i frizura 


Izlagači:

SALONI VJENČANICA I SVEČANIH HALJINA
Diora Zadar
Wed studio Ana Milin
Cataleya
Concept store Tiramol

FRIZERSKI I KOZMETIČKI SALONI
Avantgarde
Beauty centar Aurora
Beauty Hair
Mr Razor - Mišković Company
Wellnes & frizerski studio Salvia

CVJEĆARNICE
Gloria
Kala

FOTOGRAFI I SNIMATELJI
Casting Zadar
Foto Lovre
Foto studio Miše
Foto Vjeko
Lambert grafica
Nova
Obrt 1050
Rec media
Studio DEA Dream
Studio Logos
Suzy New Life
Magic Photo Event

SALE ZA VJENČANJA
ABC - RENT, najam šatora i opreme
Angelus - catering i najam šatora
Catering Gušti&Wedding restaurant Mirabilis
Crvena luka hotel & resort
Hotel InExcelsis
Ilirija travel - Ilirija d.d.
Konoba i catering Berekin
Konoba Kamen
Marina Dalmacija
Sala za vjenčanja Diamond
Sala za vjenčanja Divino
Sala za vjenčanja Pineta
Sala za vjenčanja Samanta Relax
Sala za vjenčanja XXL
TH Catering, Turisthotel
Zara sala za vjenčanja i catering

SLASTICE
Fantazija
Mali princ torte i kolači
Tortica
Tvornica kruha Zadar

ZLATARI
Angjelo
AR
Kristijan
Luiz
Manuell
Marijani - Amor

OSTALI
Addiko Bank
Buba Art
HIA - Hobby I Adore
META balloon shop - Brko
Trofej auto

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA