Zabava

PROMO

BROJNI EVENTI

FOTO: Dobrodošli u Špajzu, restoran u srcu Zadra

Ove godine Restoran Špajza vrijedno je radio na pripremanju događaja koji će obogatiti ponudu grada kada je riječ o hrani i dobroj zabavi.

Ove godine Restoran Špajza vrijedno je radio na pripremanju događaja koji će obogatiti ponudu grada kada je riječ o hrani i dobroj zabavi.

Radi se o malom obiteljskom restoranu smještenom u samom srcu Polutoka koji nudi uživanje u modernoj kuhinji temeljenoj na mediteranskoj tradiciji i lokalnim, provjerenim namirnicama. Osim toga, povijest se pobrinula da doživljaj bude još posebniji pa se s terase restorana uživa i u pogledu na crkvu Sv. Dominika, ujedno i prvo hrvatsko sveučilište.

- Tako je! No da ne ostane samo na bogatoj povijesti, naši se mladi i ambiciozni, ali i oni iskusniji članovi tima, brinu za raznolikost ponude te svakodnevno zajedno krojimo zanimljivu gastro ponudu koja se prije svega zasniva na svježim, lokalnim namirnicama. Također, od nedavno smo uveli i posebne gastro evente: večere na kojima goste, po pristupačnim cijenama, očekuje pomno osmišljeni jelovnici od četiri slijeda te odlična glazba uživo, uz poznate i manje poznate pjevače. Na taj način trudimo se gostima ponuditi više kako bi češće, sa svojim najdražima, mogli uživati u ugodnom ambijentu Restorana Špajza, rekao je vlasnik restorana, Slavjan Miletić te ujedno najavio i novi jesensko-zimski jelovnik.

- Okrećemo novu stranicu i poglavlje uživanja u novom jelovniku, a sve s naglaskom na cjelokupan doživljaj gastro događaja. Cijeli je naš tim dugo radio kako bi osmislio savršene kombinacije kvalitetnih, tradicionalnih namirnica za novi moderni i inovativni jelovnik. Ono što želimo postići je da gosti s užitkom dolaze u naš renovirani restoran ili pak uživaju na posebnoj terasi u srcu Poluotoka, iznio je Miletić te naglasio:

- Važno nam je našim sugrađanima i kroz zimske mjesece ponuditi zanimljiv sadržaj, tako da će se u Restoranu Špajza održavati razne degustacije vrhunskih jela sljubljenih s probranih vina, ali i drugih alkoholnih pića u sklopu food and wine pairing događaja.

Osim toga, iz Špajze poručuju da su u pripremi i radionice na kojima će se moći naučiti i ponešto o pripremi gina, ali i cijeli niz događaja u listopadu koji uključuju razna gostovanja, poput OPG-a Butić ili sirane MIH.

Iz restorana pozivaju sve drage goste da im se pridruže i na taj način zajedno probude uspavano srce grada. Ono što je sigurno jest da nas i u zimskim mjesecima očekuju brojna događanja u ovom malom i modernom, a kako biste bili upoznati s novostima i cjelokupnim rasporedom svakog pojedinog događaja, pratite njihove Instagram i Facebook stranice.

- Dobrodošli u Špajzu, restoran s dušom, uz osmijeh je zaključio ponosni vlasnik Miletić.

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA