Zadar

I DO 177 KM/H UZ JADRANSKU MAGISTRALU U ZADRU

FOTO: Kamera uhvatila kamikazu na cesti - volio je nagaziti gas na Mercedesu

Kamera je uhvatila kamikazu na zadarskoj cesti - 35-godišnjeg vozača Mercedesa zadarskih registracija koji je često u jutarnjim satima volio nagaziti gas Ulicom 84. Bojne HV Termiti, koja se nastavlja na Jadransku magistralu.

Kamera je uhvatila kamikazu na zadarskoj cesti - 35-godišnjeg vozača Mercedesa zadarskih registracija koji je često u jutarnjim satima volio nagaziti gas na Ulici 84. Bojne HV Termiti, koja se nastavlja na Jadransku magistralu.

Operativno kriminalističko istraživanje proveli su službenici Postaje prometne policije Zadar. Istragom je utvrđeno kako je 35-godišnjak sa šireg zadarskog područja dana 22. lipnja u 6,09 sati upravljao Mercedesom (ZD) brzinom 92 km/h na mjestu gdje je brzina ograničena na 60km/h. Dan nakon, 23. lipnja, brzinu je pojačao na 122 km/h.

U ranim jutarnjim satima 25. lipnja u kratkom je vremenskom razmaku dva puta prošao ovom dionicom. U 5.30 sati dosegao je nevjerojatnih 177 km/h, a nešto kasnije, u 5.37 sati, vozio je brzinom od 100 km/h. Kamera ga je snimila i 26. lipnja oko 7 sati kada je kroz Ulicu 84. Bojne HV Termiti prošao brzinom od 111 km/h.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 35-godišnjak je uz optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kao i prekršaja iz Zakona o prebivalištu, priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

PRIKAŽI KOMENTARE (11)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA