SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1714082400 AND gallery_id = 8889File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1714082400, '8889', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO: Laibach Zadru donio dašak svjetske glazbene scene - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

GLAZBENO-VIZUALNI SPEKTAKL U ARSENALU

FOTO: Laibach Zadru donio dašak svjetske glazbene scene

Na sinoćnji koncert Laibacha nitko nije zalutao u Arsenal u kojem su slovenski i svjetski glazbenici još jednom pokazali zašto traju više od 30 godina.

Na sinoćnji koncert Laibacha nitko nije zalutao u Arsenal u kojem su slovenski i svjetski glazbenici još jednom pokazali zašto traju više od 30 godina.

Laibachovci su zadarskoj publici priuštili glazbeno- vizualni spektakl u dva dijela. Prvi je bio muzikalan sa ženskim vokalom upotpunjen s umjetničkim video ilustracijama. Drugi dio bio je žestoki, psihodeličan i apokaliptičan Laibach s prepoznatljivim imageom i glasom frontmana Milana Frasa...

Bez iti jedne rijeci, uz pljesak publici, ali i bisom na uporne pozive, to je bila večer avangardnog Laibacha koji je Zadru donio dašak svjetske glazbene scene. Uživali su i oni koji ih nisu nikad slušali, ali su znali da njihov treći nastup u Zadru ne smiju propustiti. A kad je sjajna pjevačica Mina Špiler uzela gitaru u ruke, bio je to Laibach u jedinstvenom scensko-glazbenom spektaklu. Donosimo fotogaleriju iz Arsenala!

Koncert Laibacha u Arsenalu
Foto: 057info (Marko Dimić)
PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA