SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1714168800 AND gallery_id = 8667File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1714168800, '8667', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO: Lim ugrožava prolaznike na tri lokacije u Zadru - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

TRAGOVI SNAŽNE BURE U ZADRU

FOTO: Lim ugrožava prolaznike na tri lokacije u Zadru

Sve policijske i vatrogasne snage danas su na terenu, a dežurni telefoni ne prestaju zvoniti zbog posljedica orkanske bure.

Sve policijske i vatrogasne snage danas su na terenu, a dežurni telefoni ne prestaju zvoniti zbog posljedica orkanske bure.

Kako doznajemo u Policijskoj upravi zadarskoj, većina dojava građana odnosi se pad crijepova s krovova te stabala na prometnice. Srećom, nitko nije ozlijeđen tijekom burne noći i dana. Kako se to ne bi promijenilo, u tijeku su tri akcije skidanja lima sa zgrada u svrhu osiguranja prolaznika. Jedna je u samom centru grada, gdje je u tijeku uklanjanje posljedica koje su nastale na zgradi Carinske uprave u Ulici Ivana Brčića. Prostor su, kao što je vidljivo na fotografijama, okružila policijska i vatrogasna vozila. Kako doznajemo u Županijskom vatrogasno-operativnom centru, druge dvije lokacije su Benka Benkovića 1, kod novog raskrižja na Meladi, te auto salon na Jadranskoj magistrali u Gaženici.

Posljedice orkanske bure vidljive su po cijelom gradu. U nastavku donosimo fotografije koje su nam dostavili čitatelji.

Posljedice orkanske bure u Zadru
Foto: 057info
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA