Zadar

NAJNESIGURNIJE RASKRIŽJE U GRADU?

FOTO: Mladi zadarski vozač prošao kroz crveno svjetlo i izazvao sudar na Bulevaru

Upravo se dogodila pormetna nesreća na najnesigurnijem raskrižju u gradu, javio nam je građanin uz fotografije sudara koji se oko 17:20 sati dogodio na raskrižju Ulica Ante Starčevića, Hrvoja Ćustića i Petra Skoke. U isto vrijeme stigle su nam fotografije i svjedočanstvo drugog očevica: Puklo je kao bomba. Samo je pitanje kad će netko tu poginuti"!

NOVO Prema rezultatima provedenog očevida na Bulevaru, 24-godišnji vozač automobila zadarskih registracija je, prilikom skretanja ulijevo iz Ulice Hrvoja Ćustića u Ulicu Ante Starčevića, prošao kroz crveno svjetlo i pritom udario u automobil zadarskih registracija kojim je upravljao 21-godišnjak. 

Iako je na teren izašla Hitna medicinska pomoć, u prometnoj nesreći nasreću nitko nije ozlijeđen. Na oba vozila nastala je materijalna šteta, a protiv 24-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće. 

RANIJE Upravo se dogodila prometna nesreća na najnesigurnijem raskrižju u gradu, javio nam je građanin uz fotografije sudara na raskrižju Ulica Ante Starčevića, Hrvoja Ćustića i Petra Skoke. U isto vrijeme stiglo nam je svjedočanstvo drugog očevica: "Puklo je kao bomba. Samo je pitanje dana kad će netko tu poginuti"!

U OKC-u PU zadarske nismo mogli dobiti više informacija s obzirom da je dojava o sudaru automobila na Bulevaru stigla u 17:17 sati. Tim Hitne medicinske pomoći je na terenu no, prema prvim informacijama, ne bi trebalo biti teže povrijeđenih osoba. 

- Očevid je u tijeku. Promet se ovom dionicom odvija otežano uz regulaciju policijskih službenika, rekli su nam u OKC-u.

Čitatelji su već ranije upozoravali na ovo raskrižje kao novu crnu prometnu točku Zadru no policija njihovu konstataciju nije prihvatila.

PRIKAŽI KOMENTARE (27)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA