SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713564000 AND gallery_id = 9465File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713564000, '9465', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO: Na Višnjiku krenuo Bečki cirkus, žongleri plešu i izvode trikove - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

POPUT NATJECANJA ZA SUPERTALENT

FOTO: Na Višnjiku krenuo Bečki cirkus, žongleri plešu i izvode trikove

Bečki cirkus od danas će svakodnevno u 18 sati (vikendom i u 15) zabavljati Zadrane u grijanom cirkuskom šatoru

Kako izgleda cirkus kada se iz njega izbace životinje, što je standard u posljednjem desetljeću u manje-više svim europskim državama. Najbolji opis današnjoj generaciji bio bi - kao show Supertalent, u kojemu akrobati demonstriraju svoje vještine na popularnom trapezu, bacaju noževe, animiraju publiku, samo što ih publika umjesto prolaza nagrađuje pljeskom.

Bečki cirkus od danas će svakodnevno u 18 sati (vikendom i u 15) zabavljati Zadrane u grijanom cirkuskom šatoru. Veliki dio prikazanih vještina Zadrani su do sada imali priliku vidjeti na različitim ljetnim festivalima - "riganje" vatre, ples na zavjesi, trbušni ples, klaunove koji od balona rade različite figure... U dosta točaka izvođači su animirali publiku, koja im je služila kao "poligon" za bacanje noževa i sl.

Na proputovanju kroz Hrvatsku akrobati su tako šatru podigli u Zadru, koju će s Višnjika podignuti 10. studenog. Cijene ulaznica su od 80 do 120 kuna, ovisno o kategoriji i uzrastu, dok su za djecu mlađu od sedam godina besplatne uz printanje kupona sa stranica ŠC Višnjik.

Bečki cirkus na Višnjiku
Foto: 057info (Marko Dimić)
PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA