SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1711666800 AND gallery_id = 7032File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1711666800, '7032', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO: Nakon dva castinga odabrano 10 finalistica izbora ljepote - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

MISS ZADARSKE ŽUPANIJE

FOTO: Nakon dva castinga odabrano 10 finalistica izbora ljepote

Nakon dva castinga, odabrano je 10 finalistica za izbor Miss Zadarske županije 2017.

Ovaj petak u zadarskom Teatro baru saznat ćemo tko je nova Miss Zadarske županije za 2017. godinu te koja će nas djevojka predstavljati u finalu Miss Hrvatske koje se također održava u Zadarskoj županiji u studenom u Ilirija Resorts Hotels&Villas. 

Podsjetimo se da su dosadašnje pobjednice Anja Bijelić i Ana Colić u finalima Miss Hrvatske briljirale i ušle obje u top 5 najljepših žena Hrvatske te tako Zadarsku županiju predstavile u lijepom svjetlu.

Nova Miss neće imati nimalo lak zadatak jer čekaju je velike pripreme kako bi se predstavila u finalu Miss Hrvatske što bolje, a upravo nakon regionalnog izbora kreće u velike pripreme.

Na održana dva službena castinga odabrano je 10 prekrasnih super finalistica koje će se predstaviti u petak te će samo jedna od njih biti nova Miss Zadarske županije 2017. i upravo će nas ona predstavljati u finalu Miss Hrvatske 2017.

Finalistice ovogodišnjeg izbora će se predstaviti pred mnogobrojnim stručnim ocjenjivačkim žirijem koji će odlučiti koja to djevojka osim ljepote ima ono nešto što je izdvaja od drugih tako da nam ništa drugo i ne preostaje nego sačekati još par dana kada ćemo saznati koja će ljepotica postati nova Miss Zadarske županije za 2017.godinu.

U svega dvije godine za izborom Miss Zadarske županije vlada veliko zanimanje ljepotica iz Zadarske županije jer od anonimne djevojke postaju tražena lica u svijetu modelinga stoga su mnoge upravo na ovom prestižnom izboru ljepote vidjele svoju priliku kako bi ušle u svijet mode.

Aktualna Miss Zadarske županije Ana Colić uskoro će svojoj nasljednici predati krunu i lentu te se nada da će nova Miss Zadarske županije postati Miss Hrvatske jer smatra da su Zadranke najljepše i da je vrijeme da titula najljepše žene u Hrvatskoj dođe u Zadarsku županiju.

Finalistice Miss Zadarske županije 2017.
Foto: PR
PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA