Zadar

VIDLJIVE PROMJENE KOD ZGRADE VOX-A NAKON 2 GODINE

FOTO: Očišćen prostor uz novi poslovno-komercijalni centar koji čeka izradu DPU-a

Napokon su otkriveni planovi za zgradu VOX-a u Ulici Andrije Hebranga. Vlasnik zagrebačke tvrtke Boxkor Pero Kordić, koji je nesuđeni centar medijskog carstva Rene Sinovčića kupio na javnoj dražbi za 7.044.998,01 kuna, uputio je Gradu Zadru zahtjev za izradom III. izmjena i dopuna DPU-a zone centralnih funkcija "Višnjik".

Dvije godine nakon što je zgrada VOX-a dobila novog vlasnika, na terenu su napokon vidljive promjene.

Mario gradnja, obrt za pripremne radove na gradilištu, sa svojim strojevima već neko vrijeme uređuje prostor uz tu nedovršenu zgradu u Ulici Andrije Hebranga na Voštarnici. Rezultat tih radova je očišćen prostor koji je godinama bio zapušten.

Radovi na samom objektu čekaju izradu III. izmjena i dopuna DPU-a zone centralnih funkcija "Višnjik", koju je od Grada Zadra zatražio vlasnik zagrebačke tvrtke Boxkor Pero Kordić. On je nesuđeni centar medijskog carstva Rene Sinovčića kupio na javnoj dražbi za 7.044.998,01 kuna.

Kroz tražene izmjene taj će prostor postati poslovno-komercijalni centar.

- Namjera je prizemlje koristiti kao trgovačko-ugostiteljski prostor, dok bi se na katu organizirale razne poslovne djelatnosti - fitness, trgovina, usluga, ugostiteljstvo i slično, navedeno je u zahtjevu za izmjenama DPU-a koji su pokrenuti sredinom prošle godine.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA