SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713909600 AND gallery_id = 8192File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713909600, '8192', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO: Perpetuum Jazzile glasovima i rukama najavili oluju - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

ATRAKCIJA NA FORUMU

FOTO: Perpetuum Jazzile glasovima i rukama najavili oluju

Perpetuum Jazzile, slovenski vokalisti sinoć rasplesali publiku na zadarskom Forumu.

ZADAR- Perpetuum Jazzile, slovenski vokalisti sinoć rasplesali publiku na zadarskom Forumu.

Četrdesetak pjevača i sami su u ritmu plesali na pozornici uz crkvu sv. Donata koja se ozbiljno ljuljala. Srećom sve je prošlo dobro jer s pozornice su se širile dobre vibracije.
U koncert tog poznatog sastava uživala je i publika izvan ograde. Njihov repertoar širio je vedrinu glazbe kroz izvedbu poznatih pop hitova na jedan osobit način. Slovenci su najavili i nevrijeme na moru zvukovima koje su oblikovali svojim grlima i rukama.
Zbog današnjeg pogoršanja vremena neće biti otkazan koncert Nine Badrić na istom mjestu. Samo s početkom u 21 sat. Sinoćnji nastup Perpetuum Jazzile kasnio je pola sata zbog dočeka svjetskih prvaka Šime i Mihovila Fantele. Članovi zbora, koji su vodili kroz program koncerta, otkrili su da su navijali za Hrvatsku na nogometnom SP. Svi Slovenci osim jednog stranca u tom atraktivnom zboru.

Perpetuum Jazzile - atrakcija na Forumu
Foto: 057info (Marko Dimić)
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA