SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713477600 AND gallery_id = 10505File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713477600, '10505', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO: Plaža Sabunike očišćena od plastike, stakla, drva... - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

EKO AKCIJA

FOTO: Plaža Sabunike očišćena od plastike, stakla, drva...

U srijedu je na području plaže Sabunike, Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce u suradnji s Udrugom Eko Zadar, Općinom Privlaka, TZ općine Privlaka i općinskim komunalnim poduzećem „Artić" provela akciju prikupljanja otpada u moru.

U srijedu je na području plaže Sabunike, Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce u suradnji s Udrugom Eko Zadar, Općinom Privlaka, TZ općine Privlaka i općinskim komunalnim poduzećem „Artić" provela akciju prikupljanja otpada u moru. Akcija čišćenja plaže organizirala se u sklopu usluge Provedbe mjere prikupljanja otpada u moru putem ronilačkih akcija i putem kočarenja za gospodarstva i održivog razvoja.

U akciji je sakupljeno 6 kg otpada plastike, obrađenog drva 8 kg, stakla 1,35 kg otpada i glomaznog otpada 150 kg. 

- Zahvaljujemo se svim sudionicima i nadamo se da ćemo i ubuduće imati ovakve hvalevrijedne akcije, a sve u cilju čišćeg okoliša i ljepših plaža, poručuju iz TZ Privlaka.

Eko akcija čišćenja plaže Sabunike
Foto: TZO Privlaka
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA