SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713564000 AND gallery_id = 8194File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713564000, '8194', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO: Pogledajte kako izgleda regulirana dostava u pješačkoj zoni - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

VOZILA I DALJE DIME PO KAMENIM ULICAMA

FOTO: Pogledajte kako izgleda regulirana dostava u pješačkoj zoni

Dok gledamo fotografije, snimljene tijekom ovog tjedna tijekom dostava u dopuštenom vremenu do 9 sati, pitamo se u čemu je promjena koju je donijela nova odluka o opskrbi u pješačkoj zoni.

ZADAR- Dok gledamo fotografije, snimljene tijekom ovog tjedna,  dostave u dopuštenom vremenu do 9 sati, pitamo se u čemu je promjena koju je donijela nova odluka o opskrbi u pješačkoj zoni.
Vozila ne ulaze u poslijepodnevnoj smjeni koja je ukinuta. Ali  to ne važi za pijacu u koju se se za ulazak  vozila promijenila samo ulazna vrata. Mnogi su iskoristili tu datost da parkiraju svoja osobna vozila opskrbe na pijaci cijelog prijepodneva.

U pješačku zonu se ulazi s dozvolom vlasnicima motornih vozila iako su određena i iscrtana dostavna mjesta s kojih bi se kolicima roba trebala prebacivati do naručitelja. To je, međutim, rijetka pojava samo na istočnom obodu pješače zone.
Opskrbu u pješačkoj zoni neće riješiti ni video nadzor. Ona je kao naš zakon u pušenju - načelna zabrana puna propusta u kojima se i dalje dimi. U ovom slučaju - ispušni plinovi dok se kamena ploče i dalja razbijaju i ugibaju. Nema veze - popravit će se od novca koji se u gradsku blagajnu slije od dozvola za ulazak autima u pješačku zonu.

 

Dostava u pješakoj zoni Poluotoka na zadarski način
Foto: 057info (Antonio Pejić)
PRIKAŽI KOMENTARE (11)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA