Zadar

NA VRIJEME SPAŠENE OSOBE S 15-METARSKOG BRODA

FOTO: Požar na jahti: službe Marine Dalmacija i vatrogasci spriječili veću štetu

U Marini Dalmacija poslijepodne je buknuo požar na motornom brodu, dužine 15 metara, Jeanneau 46, kojeg su vatrogasci brzom intervencijom ugasili

ZADAR- U Marini Dalmacija poslijepodne je buknuo požar na motornom brodu, dužine 15 metara, Jeanneau 46, kojeg su vatrogasci brzom intervencijom ugasili.

Još brža je bila reakcija djelatnika marine koji su gumenjakom izvukli brod s veza i oteglili ga do istezalište gdje su velikom brzinom stigla vatrogasna vozila. Požar je saniran, potvrđeno nam je u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Zadar. Policija će utvrditi uzrok požara koji je po svemu sudeći prouzročen na klimatizacijom uređaju.

Požar je izbio u unutrašnjosti broda na kojem je bilo nekoliko osoba koji su brzo napustili motornu jahtu. Nju su preuzeli djelatnici marine koji su je odvukli s veza kako se požar ne bi proširio na okolne brodove. Oni su gumenjakom oteglili  buktinju vatre koja je sukljala s broda u unutrašnjosti kojeg koje su bili gorivo i plin, što nije bilo bezopasno. Uz istazalište marine je ugašen požar. Druge štete nema.- Najvažnije da nitko od ljudi s broda i osoblja marine nije ozlijeđen te je brzom rekcijom službi spriječeno i zagađenje mora, doznajemo od odgovornih u našoj najvećoj marini. Radi se o jahti koja je pod stranom zastavom i na stalnom vezu je već godinama.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA